«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Заступник мера українського міста безглуздо загинув на прогулянці

Велосипед політика потрапив колесом у дощову каналізацію

Після прогулянки трагічно загинув заступник глави міста Кам'янського (колишній Дніпродзержинськ).

Про це повідомляє місцеве видання "Улюблене місто".

"Владислав отримав важкі травми черепа і хребта, був терміново доставлений в міську лікарню швидкої медичної допомоги", — йдеться в повідомленні.

Заступник міського голови Кам'янського Владислав Мелешко на прогулянці впав з велосипеда і помер. Інцидент стався на вул Романківській. За однією з версій, заступник мера потрапив колесом у отвір зливової каналізацію, внаслідок чого і сталася трагедія.

При падінні чоловік отримав черепно-мозкову травму і впав у кому. Його стан лікарі відразу ж оцінили як критичний – перелом основи черепа і набряк головного мозку.

Головний лікар Кам'янської лікарні швидкої медичної допомоги Ростислав Винар повідомив, що сьогодні, 7 серпня, о 13.00 Мелешко Владислав помер.

"Так, я можу підтвердити інформацію про смерть Владислава Мелешко. Ми не взялися його доставляти в лікарню імені Мечникова через надзвичайно тяжкий стан потерпілого. Він залишився у нас, ми використовували ефективну необхідну терапію, але, на жаль, стан Владислава Вікторовича було надзвичайно важким", — розповів головлікар.

Владислав Мелешко з вересня 2017 року обіймав посаду заступника міського голови з питань освіти, культури, фізичної культури і спорту, а також молодіжної політики.

Крім того, колишній народний депутат України Віктор Горбачов пішов з життя на 58 році життя.

Колишнього політика не стало у понеділок, 30 липня. Останнім часом він працював на посаді генерального директора магазину "Сотка" Віктор Горбачов.

Про це повідомляє з посиланням на слова співробітників Горбачова Politeka.

За попередньою причиною Горбачов помер від зупинки серця. В той момент чоловік якраз виходив з під'їзду свого будинку в мікрорайоні Леванівців.

Джерело

Все буде Україна