«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зеленський розповів, кого призначить на керівні посади: жодного прізвища з Кварталу 95

 

Кого ж побачимо у міністерських кріслах, якщо переможе

Керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський нещодавно офіційно оголосив про свої наміри балотуватися у президенти України. Гуморист вже визначив основні позитивні та негативні сторони у якості ймовірного гаранта.

"У мене є юридична освіта. Це плюс. Але у мене немає досвіду роботи в політиці. Це жирний плюс", – сказав Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський нагадав, що для висунення треба заплатити внесок 2,5 мільйони гривень, повідомляє Politeka.

"2,5 млн грн у мене є. Але не для такої сумнівної історії. Тому потрібно буде десь знайти ці гроші. Причому всі журналісти почали писати, що ці гроші мені дасть саме Коломойський. І це дуже прикро. Типу я можу запитати у кого завгодно, але дасть мені тільки Коломойський. І причому всі так впевнено говорять, нібито особисто запитали Коломойського: “Ви дасте Зеленському чи ні?" – і він сказав: "Вові? Звичайно! Двері від моєї тумбочки завжди відкриті!" Але, хлопці, якби ви особисто знали Коломойського, ви б зрозуміли, що він став Коломойським не тому, що давав всім підряд по 2,5 млн грн, а зовсім навпаки. Він навряд чи дасть гроші туди, звідки вони йому навряд чи повернуться",  – запевнив шоумен.

Все буде Україна