«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зеленський розповів, що буде з Кварталом 95: батьківщину продати не можна

 

Володимир Зеленський розповів про важливе питання, яке задають мільйони українців, - пише  Знай.uа

Володимир Зеленський висловився про своє президентство і про те, що він в майбутньому хоче зробити з 95-им Кварталом.

Український шоумен Володимир Зеленський під час шоу Вечірній квартал, яке вийшло на каналі 1+1 27 жовтня, висловився з приводу своєї можливої участі у виборах президента України. Відео опубліковано на сторінці студії Квартал 95 в YouTube. У монолозі актор обговорював плюси і мінуси свого можливого висунення і посади президента України.

А також, Володимир Зеленський розповів про важливе питання, яке задають мільйони українців: чи буде закрито шоу 95-й Квартал. Він остаточно заявив, що не має наміру закривати 95-й Квартал.

"Якщо моя дружина дізнається про це, вона мені скаже: "Вова, про що ти говориш? Яке президентство, Вова? Квартал можуть закрити". І це, звичайно, мінус. Але це зараз мінус. А потім це може бути і плюс. Вони так жартують жорстко, повірте мені на слово… Головне питання, яке мені задають, якщо я там, не дай бог що: продам я Квартал? Відповім: ні. Поясню. Ось чинний президент назвав свою фабрику на честь себе. А ми свою команду — на честь місця, де народилися і виросли. І мені здається, завод продати можна, а батьківщину — ніколи!" – додав Володимир Зеленський.

Раніше ми повідомляли, що центр "Соціальний моніторинг" спільно з Українським інститутом соціальних досліджень імені  Яременко провели соцопитування громадської думки. Українці, відповідаючи на питання дослідження, визначили, хто б опинився в першій п'ятірці кандидатів, якби вибори президента відбулися на наступному тижні.

Соціологи констатували, є явний лідер і чотири кандидати, які будуть боротися за шанс взяти участь у другому турі виборів.

Згідно з даними опитування, які були презентовані 3 січня на прес-конференції в Києві, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко очолила б першу п'ятірку кандидатів.

 

 

Все буде Україна