«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зеленський жартував! У Президента пояснили, чому не знизять тарифи для українців

Представник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус заявив, що Володимир Зеленський безпосередньо не обіцяв зниження тарифів для українців.

“Зеленський напряму не обіцяв зниження тарифів, хоча він розуміє, що це є проблемою. Якщо послухати, що саме говорив президент у ролику про тарифи, то там він заявляв про потребу збільшення видобуток газу, інвестування, зупинку імпорту газу й розвиток експорту. Тоді ціна на газ у нашій країні впаде на 20-30%, а, може, й більше”, – повідомив Герус в ефірі “24 каналу“.

За його словами, Зеленський жартував про тарифи, що вони високі.

“Зеленський жартував про “Роттердам+”, що це корупційна формула. Але прямих обіцянок він не давав. Звичайно, що люди десь у напівнатяках хочуть бачити те, що вони хочуть бачити. Те, що люди його підтримали, означає, що вони готові голосувати за якусь більшу ідею, мрію, майбутнє, аніж просто зниження тарифів. Якщо в нас зарплати будуть більші, то і тарифи можуть бути не такою проблемою”, – повідомив Герус.

Представник президента в Кабінеті міністрів підкреслив, що ціни на тепло і газ мають певні обмеження щодо МВФ.

“Політика й позиція такі, що треба продовжити співпрацю з МВФ. У нас ріст ВВП не той, де ми можемо бути самостійно й сказати, що ми без них далі розвиваємося та справляємося”, – підсумував Герус.

24 каналу“.

Все буде Україна