«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зеленський зустрівся з Лещенком та Шабуніним для розробки «антикорупційної дорожньої карти»

Команда шоумена Володимира Зеленського, який балотується у президенти України, заявила про наміри розробити антикорупційну дорожню карту з представниками громадськості та антикорупційними активістами.

28 січня команда шоумена зустрілася з антикорупціонерами, серед яких, зокрема, були голова правління Центру протидії корупції (ЦПК) Віталій Шабунін, народний депутат Сергій Лещенко та екс-член Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПКА) Руслан Рябошапка.

Як повідомляється у Facebook «Команди Зеленського», таким чином команда шоумена приєдналася до антикорупційного порядку денного, запропонованого представниками громадськості.

«На противагу нинішній владі, ми не будемо боротися з громадськістю, а навпаки – спільними зусиллями реалізуємо антикорупційний порядок денний … Детальна дорожня карта із реалізації антикорупційного порядку денного буде розроблена та впроваджена спільно з громадськістю».


Віталій Шабунін, коментуючи зустріч, повідомив, що Володимир Зеленський «підтримав антикорупційний порядок денний, запропонований 20-ма провідними антикорупційними організаціями».

Він також додав, що Центр протидії корупції планує зустрічі з іншими політиками та кандидатами у президенти, зокрема, з Анатолієм Гриценком, Віктором Чумаком та Віктором Трепаком.

Нагадаємо, 25 січня Зеленський подав документи у ЦВК для реєстрації кандидатом у президенти.

Раніше журналісти програми «Схеми» оприлюднили розслідування, у якому йшлося, що Зеленському та його бізнес-партнерам через кіпрську фірму належать три кінокомпанії, які зареєстровані в Росії. Пізніше Зеленський визнав, що є власником цих компаній та пообіцяв вийти з них.

Володимир Зеленський йде у президенти від партії «Слуга народу». Відповідно до останнього соцопитування, шоумен Зеленський є третім у передвиборчому рейтингу з показником підтримки 8,8%. Першу позицію посідала лідерка партії «Батьківщини» Юлія Тимошенко, а другу — чинний президент Петро Порошенко.

ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти 23 претендентів: лідерку партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко, лідера РПЛ Олега Ляшка, лідера Соціалістичної партії Іллю Киву, кандидата від партії «Опозиційний блок — Партія миру та розвитку» Олександра Вілкула, депутата з фракції БПП Аркадія Корнацького, лідера партії «Народний контроль» Дмитра Добродомова та Олександра Мороза, екс-главу СБУ Валентина Наливайченка, міськголову Львова Андрія Садового, лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, депутата Євгенія Мураєва, лідера «Соціал-демократичної партії» Сергія Капліна, екс-міністра екології Ігоря Шевченка, безпартійного самовисуванця Віталія Скоцика, члена партії УКРОП Віталя Купрія, депутатку Ольгу Богомолець, засновника партії «5.10», бізнесмена Геннадія Балашова, екс-главу ДФС Романа Насірова, екс-директора гірськолижного курорту «Буковель» Олександра Шевченка, члена фракції «Опозиційний блок», народного депутата Юрія Бойка, Сергія Таруту від партії «Основа», Романа Кошулинського від об«Свободи» та самовисуванця Олександра Данилюка. Пише - prefiks.win

Все буде Україна