«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зеленський звернувся до українців: За кого Ви б віддали свій голос на виборах зараз. І “прозрів” від результату

Волонтер Мирослав Гай звернув увагу на опитування президента України Володимира Зеленського, яке той провів у себе на сторінці. Та прокоментував наступним чином скрін: “Зеленський попросив зробити репост.”

Володимир Зеленський у себе на сторінці в Телеграм, звернувся до українців із запитанням “За кого Ви би проголосували на пост президента України, якби вибори відбулись зараз”.

І мабуть дуже здивувався результату голосувань. Виявилось що переважна більшість українців, з тих хто зайшов на сторінку Зеленського, віддали би свій голос за Петра Порошенка. Результат вийшов просто разгромним. Як видно зі скрину 53% проголосувавших віддали би свій голос саме за Порошенка. І лише 28% проголосували би знову за Зеленського.


Як повідомлялось раніше, з’явився результат нового опитування українців від інституту КМІС. Так на запитання “Чи підтримуєте Ви дії президента Зеленського” 52% українців відповіли, що підтримують. Але слід нагадати, що два місяці тому дії Зеленського підтримувало 63% опитаних українців. Лише за останній місяць рейтинг Зеленського просів на 12%. Мабуть українці дуже розчарувалися у своєму виборі враховуючі темп падіння рейтингу Володимира Зеленського.

Все буде Україна