«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Жах, 70 літня жінка, що пройшла Майдан, втікає з власної хати, бо негідники вже дійшли до ручки…

Який жах, 70 літня жінка, що пройшла Майдан, де пошкодили їй ключицю, нині втікає з власної хати, бо негідники вже дійшли до ручки…

ПРОШУ РЕПОСТУ !!! РЕПОСТ!!!

Дорогі друзі, щойно мені зателефонувала подруга Валентина Кательницька з якогось села, біля Ніжина, у якому вона зійшла з електрички, втікаючи від переслідувань місцевої поліції. Бо електричку прочісували поліцейські, які бігли за нею аж з райвідділку, куди її сьогодні доставили прямо з дому в халаті і домашніх тапочках, для розмови з прокурором. Ще зранку, але прокурора не було на місці. Тому її примушували чекати цілий день, а коли вона обурилася і вирішила піти, спробували затримати. Проте, ні повістки, ні іншого документа на затримання не пред‘явили, а вона втекла.

Валя, хто ще не знає, активістка ОУН, яка буває на судах більшості сучасних політв‘язнів, воїнів і патріотів. А почалося все з того, що нещодавно, повно поліції ввірвалися до її помешкання у селі Ніжинське, шукали мак на городі. Звісно, у неї, як і у більшості односельчан, росте пару декоративних маковин на Маковія, але ж ніхто ніколи не знав про те, що декоративний мак має якесь відношення до наркоманів, які з нього щось там нове навчилися виробляти, як пояснив їй участковий.

Коли п. Валентина описала це у Фейсбуці, я одразу докумекала, що це неспроста. Кажу, чекайте продовження пані Валентино, або краще не чекайте, а їдьте до Києва до захисника всіх переслідуваних та політв‘язнів Андрія МАМАЛИГИ та порадьтеся, що з цим робити. От воно і продовження…. не забарилося! Який жах, 70 літня жінка, що пройшла Майдан, де пошкодили їй ключицю, нині втікає з власної хати, бо негідники вже дійшли до ручки…

Думаю, вони вирішили таким чином налякати і інших активістів, які підтримують нинішніх політв‘язнів. Недавно повідомили страшну цифру: понад 8 тисяч Атовців сидять у СІЗО або переслідуються владою. До чого ми дійшли, дорогі мої?! Це вже попахує сталінськими часами… А Валю ми вам не віддамо, так і знайте! Тут ви отримаєте такий спротив, про який вам і не снилося! Це вже, якщо пенсіонерок, які носять передачі новітнім політв‘язням в СІЗО, почали переслідувати, то позор і сором на ваші нерозумні голови, панове придурки від влади….

Olena Ksantopulos

Джерело

Все буде Україна