«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Жителі “ДНР”: “Через кордон їдуть в Росію багато фур, вивозять щось цінне. Вони свої шкури і накрадене рятують, і паніку вони створюють.”

На блокпостах донеччани бачать низки вантажних машин, які щодня виїжджають з “ДНР”.

Проживають в “ДНР” люди пишуть в соцмережах, що в сторону Росії з “республіки” щодня виїжджають навантажені фури. За їх словами, фури стоять у спеціальній черзі, чекаючи проїзду, інформує Діалог.UA. Як пишуть жителі ОРДО в паблік, особливо виїзд фур почастішав після того, як з’явилися чутки про “настання” ЗСУ. В одній з груп донеччани показали фото такій черзі.

Жителі “ДНР” припускають, що такими фурами “влади” ОРДО і наближені до них сепаратисти можуть масово вивозити награбоване, в тому числі і небажану документацію. “На Росію виїжджало величезна кількість машин, а фур скільки багато було”, “Вивозили награбоване”, “Вони свої шкури і накрадене рятують, і паніку вони створюють. Вивозять, рятують паперу, трудові видали на руки!” – розповідають учасники обговорень. Раніше в Донецьку повідомили про прибуття в “ДНР” найманців Росії, а також бійців з приватних російських військових компаній. Крім того, стало відомо про звернення Пушилін Денис Володимирович до Путіна, і про що конкретно ватажок “ДНР” має намір попросити президента РФ.

Діалог 

Все буде Україна