«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Журналіст “1+1”: Щодо Кулеби. Я працював з ним багато разів і знаю про що говорю. Зараз відбувається якась масована травля..

Журналіст телеканалу “1+1” Станіслав Ясинський на своїй сторінці у фейсбук прокоментував ДТП за участі Уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби:

“Щодо Кулеби. Зараз відбувається якась масована травля одного з небагатьох людяних і хороших чиновників в державі. Я працював з ним багато разів і знаю про що говорю. Береться кожен недолугий пук і множиться, перекручується. Так, він поїхав на червоне. Ви ніколи випадково не їздили на червоне? Так, діти без автокрісел. Але діти вже завеликі для них. Так, він у Феофанії, і до нього приходив чувак, в якого він в’їхав. Але і тут зрада – мовляв пресують цього хлопця! Змусили прийти! Ви б, мабуть, ніколи б не прийшли до людини, яка у вас в’їхала. А як на мене це нормальний людяний вчинок.

Те, що він повинен відповідати – це безперечно. Але не робіть з людини демона, демонів у нас достатньо. Вас хочуть відволікти від набагато серйознішої х**ні, яка робиться зараз.”

Все буде Україна