«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Журналіст: Ті, хто зараз пишуть про дурачка-президента, насправді самі виглядають не дуже розумними. Фраза Зеленського про відновлення Росією…

Прихильники екс-президента Петра Порошенка критикують на своїх сторінках в соцмережах заяву очільника держави Володимира Зеленського, оприлюднену сьогодні Адміністрацією президента у Facebook про порушення бойовиками Мінських домовленостей

Обурило прихильників Порошенка те, що Зеленський закликав Росію відновити контроль над своїми терористичними підрозділами на Донбасі. І вони почали наввипередки сварите Зеленського за те, що він на відміну від попереднього президента не закликає Росію вийти з донбасу, а лише заспокоїти підконтрольних бойовиків.

Журналіст Ольга Решетилова відповіла всім тим хто критикує заяву Зеленського:

“Дивіться, яку я гарну картинку знайшла на сайті Міністерства з питань тимчасово окупованих територій.

Є така термінологія в міжнародному праві. Держава-окупант здійснює контроль за діяльністю органів окупаційної влади, в тому числі за збройними формуваннями.

Тобто фраза Зеленського про відновлення Росією контролю над бойовиками – це констатація окупації Донбасу.

Просто речі названі своїми іменами. Ті, хто зараз пишуть про дурачка-президента, насправді самі виглядають не дуже розумними. Пробачте.”-написала журналіст.

startko.co.ua

 

Все буде Україна