«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Журналіст: Точаться дискусії, а що у відео із Зеленським не так? А ось що…

Журналіст Marina Daniluk-Yarmolaeva про скандальий фільм, який вийшов на екрани ТБ після візиту Володимира Зеленського в Золоте. Подаємо мовою оригіналу:

“Розведення військ чи розвод лохов?  Точаться дискусії, а що у відео із Зеленським не так.
А ось так.

Перше. Я дивлюсь багато 60 минут, Соловйова і Кисельова, новин на пєрвом і нтв. Це абсолютно типовий сюжет про те, як мирні нещасні вівці Донбасу страждають від кровожерливих вовків в шкурі ЗСУ, як втомились від війни і яка херова країна, резидентами якої вони були/є — заради соціальних ніштяків. У таких роликах жодного слова про місцевого Васю, який записався в лнр, щоби корміть свою сім’ю і купити в кредит хуавей своїй самці. Жодного писку про Росію і обстріли артилерію зі сторони роскордону. Таке знімають уже шостий рік, а це Зеленський зняв сам із собою у головній ролі.

Друге. Розведення і відведення на вимогу п’яти-шести професійних плакальниць чи хитросраких клушок, які так же вийшли заміж, маніпулюють мужиками і дітьми, а тепер взялися за велику геополітику — протиснути собі не лише гуманітарку і п`ять паспортів, а й автономію — велика біда. Бо нова влада чітко показує, що для того, щоб ввести якесь рішення в дію вона спирається на думку байдужих та проросійськи налаштованих. А якщо доброволець питає щось про «ні капітуляції», то покажіть листа.

Третє. «Тишины не хватает.Надоела война», — каже Вася із відео Зеленському на кухні. В наших реаліях тишина для Васі — це означатиме, що Васіна конура скоро буде під шапкою ЛДНР, а фронт з такими поступками може швидко переміститися десь під Кременчук. Отак під піаніно і міміку великого занепокоєння миротворців. Тому це не розведенння, це розвод лохів. Тим паче і сам Зеленський там нафіг ні кому не треба, бо на останніх виборах до ВР у 112 окрузі перемогу взяли мішки із цукром від Шахова та ОПЗЖ.

Чотири. Що таке Золоте в мирних жителях? Там близько 450 мешканців, половина із яких просепарені бабушки, які мастурбують на Росію. І які люто вимагають вивести війська ЗСУ, щоби нормально жити в своєму культурному колі. Інша половина це алкашня чоловічої і жіночої статі, якій пох на усе. Всі вони щедро поліруються каналами РФ і ЛДНР. Уявіть собі, що переймання оцими гуманоідами стане основним, коли у ВР шалено сперечатимуться з приводу того, треба особливий статус Донбасу чи ні. Здається, що Зеленському ці люди поки подобаються, бо вони ситуативно мімікрують під нього. Хоча їм пох, хоч Зеленський, хоч Симоненко.

Проблема в тому, що Зеленський не хоче чути критику, здорову рятівну критику. Тому двух професійних хвилювальниць в Золотому він побачив, а акції «ні капітуляції» — ні.” – написала Марина.

Все буде Україна