«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Журналіст: Це був найнесмішніший виступ Зеленського. Коли показували крупним планом обличчя новоспеченої леді…

Журналіст Marina Daniluk-Yarmolaeva проаналізувала першу промову нового Президента України Володимира Зеленського. Про це вона написала на своїй фейсбук-сторінці:

Це був найнесмішніший виступ Зеленського. Раніше він працював коміком, тепер не до сміху, бо сміятимуться не по сценарію і регулярно. Сміятиметься не він, а пародії робитимуть на нього. Сміятимуться топи, але вже не на концертах кварталу. Або буде не до усмішок.

Президентська посада не кращим чином впливає на психологічний настрій і вигляд. У Зеленського додалося зморшок і сивини. Коли камери показували крупним планом гарне обличчя новоспеченої леді: там читалося як жити, коли життя кардинально змінюється, а дітей тепер очікуватиме охорона… Так буває, коли отримуєш усе, але не знаєш, що із цим робити — і як управляти коммічним кораблем на ймення «Україна».

По виступу- Про 100% українці гуд. Про те, що згадав війну і переселенців норм.
Про «припинення вогню на Донбасі» і «на що готові ви українці», «я готовий втратити посаду, щоб настав мир» — натовп сприйняв на ура.

Надмірна увага до мешканців ордло — легкий реверанс, що вони особливіші за інших.

Нинішнє випробовування, яке чекає всю державу — на гвинтиках і мотузках — не Зеленський. Скоріше пустоти, які виникли після відходу ПП, або утворювались роками. Шпарини безхозні, які так уперто заповнюють колишні одіозні і традиційні пристосуванці.

Про портрети і заміну їх на фото дітей непогано.

Цитування Рейгана про «уряд як нашу проблему»— примірка на себе картуза великого американського актора. Єдина поправка — політикою в різних формах Рейган займався завжди, навіть акторство було частиною воєнної пропаганди. «Аркуш і звільнити місця для майбутнього» — легка атака на Гройсмана і заодно перекидання майбутнього антирейтингу на нинішній уряд.

Підсів на голку електорального популізму. Одразу з ходу попросив зняти недоторканість, і …розпустив Раду. За це отримав шок в очах Ради і овації з вулиці.

Про Грицака було хамовито, хоча після нагородження орденами публікою сприйнято на ура. А так — дуже хамовито.

Marina Daniluk-Yarmolaeva 

Все буде Україна