«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зі зламаним ребром і ногою згадав українську: криворізького шкуродера змусили відповісти (ВІДЕО)

Чоловіка, який побив журналістів і кричав "Я росіянин" відшукали і покарали

У середу, 18 липня в Кривому Розі заступник начальника охорони депо КП "Швидкісний трамвай", на території якого отруїли собак, вдарив журналіста. Виявилося, що цього чоловіка звуть Юрій Островський.

На відео, яке опублікувала активістка Ярослава Кривенко в Facebook, видно, як журналіст звертається до чоловіка з проханням показати документи. На що той відповідає "Ну ви, хо*ли, ох*їли! А я русский!" і б'є його по обличчю. Все це було в середу, а вже в четвер, 19 липня, на сторінці "Команда Костянтина Усова" в Facebook з'явилося відео, на якому пан Островський вибачається за свої слова і дії. Також там видно, що чоловік отримав у ніс.

"Дивіться, громадянин Островський, який вчора прославив Кривий Ріг тезами про "хо*лів", сьогодні вже заговорив державною мовою. Земляки прислали нам цікаве відео. Ці небайдужі люди відшукали Юрія Островського, який вранці обміняв велику суму гривень в російські рублі, сів в автомобіль, взяв курс на південь і вже майже досяг адміністративного кордону з окупованим Кримом", - йдеться у підписі до відео.

За словами активістів, на кордоні з окупованим Кримом сценарій почав розвиватися в несподіваному напрямі. Спочатку Юрій вибачився на камеру перед усіма українцями за свою ганебну поведінку. Потім він досить різко передумав їхати в Крим і вирішив повернутися в Кривий Ріг, щоб сумлінно співпрацювати зі слідством і нести відповідальність за сказане і зроблене.

"Щоб не опинитися на місці Юрія, треба робити всього чотири речі: поважати свою державу, поважати свою історію, поважати свій народ, шанувати себе. Не будь як Юрій. Люби Україну", - пишуть активісти.

https://www.facebook.com/KomandaUsova/videos/1989945834369805/?t=0

Джерело

Все буде Україна