«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ЗЯВИЛИСЯ ПЕРШІ ФОТО З МІСЦЯ ЛІКВІДАЦІЇ ЗАХАРЧЕНКА В ДОНЕЦЬКУ ДОНЕЦЬК

Ватажка "ДНР" Олександра Захарченка ліквідували в Донецьку в кафе "Сепар"

У Мережі з'явилися перші фото з місця вибуху в кафе "Сепар" в Донецьку, де був ліквіджований ватажок "ДНР" Олександр Захарченко. Знімки публікує телеграм-канал Life Shot. - пише 5 канал

На фото видно зруйноване в результаті вибуху приміщення.

Нагадаємо, 31 серпня ватажок сепаратистів так званої "ДНР" Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в донецькому ресторані "Сєпар". За непідтвердженими даними, власником закладу був сам Захарченко. 

Як інформувала українська розвідка минулого року, Росія планує відставку самопроголошених керівників терористичної "ДНР", а ватажка бойовиків Олександра Захарченка звинувачують у недбалому ставленні до виконання службових обов'язків. Раніше керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук звітував, що російські "куратори" замінюють ватажків бойовиків "ДНР", не питаючи в Захарченка. Також було відомо, що ФСБ під виглядом місцевих ЗМІ опитує населення окупованого Донбасу щодо Захарченка.

Довідка. Олександр Захарченко – проросійський терорист, ватажок так званої "ДНР". Під час проросійських виступів на сході України керував донецьким відділенням харківського бійцівського клубу "Оплот". 16 квітня 2014 року очолив групу бойовиків, які зайняли будівлю донецької міської адміністрації. У травні 2014 був призначений "військовим комендантом" захопленого бойовиками Донецька. У листопаді 2014 року став ватажком угруповання "ДНР" за результатами організованих бойовиками "виборів". За даними ЗМІ, у 2010 році Олександр Захарченко проходив обстеження в Харківському обласному центрі медико-соціальної експертизи. Там йому була офіційно привласнена II група інвалідності з психічного захворювання. 

Все буде Україна