«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Змусила однокласників сісти спиною, дитина стала вигнанцем: вчителька переплюнула скандальний харківський торт

Певно, всі пам’ятають скандальну ситуацію у харківській школі, коли дитині не дали шматка торта, тому що мама не здала на нього грошей. Нещодавно схожа історія повторила, тільки вже у місті Стрий.

Про це на сторінці «Батьки SOS» у Facebook розповіла Лідія Герасим. Вона згадує, що вчителька продавала посібники просто у класі, а багатодітна мама відмовилася їх купувати, навіть не знаючи, які знущання чекають на її дитину:

«…викладач оголосила на весь клас, що дитині не дали зошит бо мама не здала грошей, і перемістили її парту так, щоб однокласники сиділи спиною до неї. Після того, як вчителька побачила, що мама сфотографувала обстановку в класі, парти переставили. Дитина жалілась мамі, що на цьому місці їй не видно, що пишуть на дошці; що дітям дають групові завдання, а вона не має з ким поговорити; що коли її парта була біля хлопчиків – один з них ставив книжку так, що вона могла теж її читати, а тепер вона не має звідки читати. Через тиждень дитина захворіла», — зазначила Лідія.

Користувачі не пройшли повз такого нахабства, цікавляться, як вчителька взагалі могла собі таке дозволити. Ситуацію вже позаочі охрестили «стрийським тортом», адже в цих історіях чимало спільного:

«Це просто скотство», » Ось тому вони і не хочуть пускати батьків в школи — щоб не розкривалися їхні злочини», » дивно, що ніхто в класі не запропонував зробити копії з їх підручника, не допоміг знайти і скачати в інтернеті, нічого не зробив в цій ситуації», «чи є серце у тієї вчительки, чи замість нього – гаманець?», » Що це за ставлення до дітей. Ну немає у неї зошитів, що тепер зробити її вигнанкою. Ганьба таким викладачам», «Філіал пекла», — пишуть у коментарях.

Джерело

Все буде Україна