«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Значення імені Андрій: що означає, походження, характеристика і таємниця імені

Походження імені Андрій йде корінням в Стародавню Грецію. У ті часи слово «андрос» означало «чоловік», «людина». Від нього сталося ім’я Андреас, яке на Русі перейменувалося в Андрія – «хоробрий», «мужній», «сміливий». У багатьох країнах світу воно звучить по-різному – Анрі (Франція), Ендрю (Англія), Ондрей (Словаччина), Анджей (Польща)

Риси характеру

Таємниця імені розкривається при знайомстві з Андрієм. По своїй природі це веселий і життєрадісний чоловік. Самотність не для нього. Любить галасливі компанії, практично завжди знаходиться в центрі уваги. Чуйний, завжди поспішає прийти на допомогу друзям. Рідні та близькі купаються в його ласки й уваги. Своєю чарівністю може підкорити практично кожного.

Андрій – самокритичний, врівноважена людина, який повинен тримати все під контролем. Знає собі ціну, але часто має завищену самооцінку. Любить, щоб йому приділяли багато уваги. Не терпить конкуренції. Легко може вийти з себе, якщо хтось інший замість нього викличе більше зацікавленості в компанії.

Характер Андрія багато в чому залежить і від того, в який час року він з’явився на світ. Народжений взимку і восени має властивість легко переконувати людей. Він справедливий і не прощає зради і обману. Зимовий – схильний до мистецтва, а осінній – володіє математичним складом розуму. З’явився на світ влітку – самий веселий. Він на «ти» з гумором і завжди стає улюбленцем серед товаришів. Весняний — природжений оратор і літератор.

Захоплення та хобі

Це творча особистість. Може захоплюватися філософією, музикою, акторською майстерністю, писати вірші і прозу, малювати.

Професія і бізнес

Андрій – дуже працьовита людина. Часто вважає, що всього добився сам, і це частково є правдою. Він – хороший виконавець, занурюється в роботу з головою. Начальство часто звертає на нього увагу, навіть якщо нічого особливого він і не зробив. Вміє добре пускати пил в очі. Може стати творчою особистістю. Успіх гарантований і в бізнесі. Приклад тому – безліч акторів, кінорежисерів, митців, підприємців серед володарів цього імені.

Здоров’я

У дитинстві Андрія переслідують часті інфекційні хвороби. Особливості його характеру можуть призвести до нервових порушень та депресії. У дорослому віці страждає від серцево-судинних хвороб, можливі проблеми з шлунком і легкими.

Секс і кохання

У сексуальному плані Андрій – пристрасний коханець. Але він непостійний, часто змінює партнерок. Для нього важлива зовнішня оболонка жінки, її краса, а внутрішній світ мало хвилює. Він – ніжний коханець, не терпить грубості з боку обраниці. Кілька скупий на компліменти, але зате завжди знайде спосіб показати, як цінує жінку. Секс для нього є способом самоствердження.

Серйозні відносини з представницями прекрасної статі Андрій часто починає пізно. Нерідко першою жінкою стає дружина. І тільки після весілля він піднімається на пік своїх можливостей. Іноді йому хочеться показати себе справжнім профі в сексі, а часом він хоче просто заснути в обіймах коханої. На повну проявляє себе тільки з коханою жінкою.

Сім’я і шлюб

Андрій цінує сімейні відносини. У супутниці життя вибирає ефектну жінку, з терплячим характером. Вважає, що красивим дівчатам необов’язково бути розумними. В шлюбі рідко буває вірним. Не звертає особливої уваги на недоліки дружини. Чого не дістає в сім’ї – може знайти у коханки. Самим чесним і вірним є зимовий представник імені. Зради нехарактерні його натурі, і з боку партнерки він не потерпить такого. Вкрай бурхливо реагує навіть на безневинний флірт. Його ревнощі часом навіть здається необґрунтованою – легко може приревнувати дружину до дитини, якому дістається більше турботи.

Джерело

Все буде Україна