«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Значення імені Катерина: що означає, походження, характеристика і таємниця імені

Походження імені Катерина пов’язують зі Стародавньою Грецією, де воно мало значення «непорочної» дівчини. Утворилося ім’я від грецького Экатерини, яке походить від давньогрецького слова «катарос» і означало «чиста».

Риси характеру

Таємниця імені Катерина приховує жінку з високим рівнем інтелекту. Її вчинки деколи дуже імпульсивні, іноді вона навіть не встигає їх обдумати. Визнати чиюсь перевагу для неї – це рівнозначно тому, що визнати поразку. Але така різкість характеру пояснюється тим, що дівчина має масу комплексів і постійно шукає в собі недоліки.

Катерина – людина з дуже розвиненою уявою, до всього підходить з фантазією і з творчої сторони. Вона дуже легко обзаводиться новими знайомствами, але від близького кола людей чекає надійності і бачить в них опору і підтримку.

Будь-яка подія в житті Катерина сприймає спокійно. Навколишні бачать у ній виховану, дуже тактовну жінку, яка володіє винятковим смаком і якоюсь величчю. З перших хвилин спілкування вона показує свій інтелект і освіченість.

Характер у власниці імені Катерина швидше важкий, ніж гнучкий і демократичний. Вона дуже часто сприймає сказане на свій рахунок, тому її легко образити, навіть щиро не бажаючи цього. Темперамент у неї холеричний, не становить великої праці вивести жінку з себе. У багатьох може скластися враження, що вона зарозуміла і занадто самовпевнена. Однак це лише захисна маска.

Захоплення та хобі

Захоплюється Катерина історією і точними науками. Обожнює читати і може присвячувати цьому весь свій вільний час. Що стосується вечірок, то вона частенько відвідує подібні заходи і відчуває себе дуже комфортно в шумному колі друзів.

Професія і бізнес

Катерина – активна особистість, тому з будь-якою роботою справляється добре. Її життя далека від рутинної і складається дуже цікаво. Вона здатна стати успішним ученим, державним, а також громадським діячем або активістом. Їй також може підійти професія зі сфери мистецтва.

Здоров’я

Катя не відрізняється відмінним здоров’ям. Вона схильна до інфекційних захворювань і проблем з легенями і нервовою системою.

Секс і кохання

Сексуальність Катерини не яскраво виражена, дівчина часто відштовхує своїх партнерів надмірною самовпевненістю. Однак якщо вона підпускає чоловіка близько, він може побачити в ній пристрасну натуру, здатну відчувати сильні почуття.

Катерина шукає справжню любов, але не намагається знайти прекрасного принца на білому коні. Вона досить реалістична, щоб зрозуміти, що їй потрібен не принц, а чоловік із сильним і твердим характером.

Дівчина вміє розташовувати до себе протилежну стать, але це зовсім не означає, що вона легковажна, непостійна і не зберігає вірність. Як раз таки навпаки, Катя цінує в людях відданість і сама віддається людині без залишку.

Сім’я і шлюб

Катерина – це не зразок ідеальної господині, але, тим не менш, вона дуже вірна дружина й любляча, турботлива мати. Часом буває занадто м’якою у вихованні дітей, проте малюки її поважають і безмежно люблять. В чоловіки вибирає сильного чоловіка, здатного розгледіти в ній тендітну і потребує захисту маленьку дівчинку. Вона завжди намагається створити затишок в будинку атмосферу любові. Чоловік, здатний оцінити її старання, буде щедро винагороджений покірністю і чистою любов’ю.

джерело

Все буде Україна