«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Значення імені Степан. Характеристика людини та походження імя

Походження імені Степан. Ім’я Степан українське, православне, католицьке, грецьке.

 Синоніми імені Степан. Стефанос, Стефан, Етьєн, Естебан, Іштван, Стівен, Стеффен, Тапани. Коротка форма імені Степан. Стьопа, Степаша, Стеха, Степун, Степанка, Степаня, Степаха, Степура, степуха, Степуша, стіни, Стенюша, Щепек, Щепан, Фане, Стеф.

Ім’я Степан в перекладі з давньогрецької «Стефанос» означає «вінок», «корона». Церковнослов’янська форма, прийнята в православ’ї — Стефан. Це ім’я широко поширене в Європі в формах Етьєн, Естебан, Іштван, Стівен. Від імені Стефан (Степан) утворено жіноче ім’я Стефанія, в українській мові звучить як Степанида.

Степан відрізняється свій спостережливістю. Він хороший організатор і дуже реально дивиться на речі. Чоловік підкорює всіх своїм вольовим характером, оригінальним мисленням і вдумливістю. Спілкування з ним надихає на здійснення вчинків.

У дитинстві Стьопа пустотливий і непосидючий. Він готовий грати в усі ігри, дуже товариський, неконфліктний і весел. Хлопчика важко посадити за навчання, проте, він володіє чіпким розумом, що дозволяє моментально запам’ятовувати матеріал. У Стьопи невгамовний характер, він дуже спостережливий, легко помічає помилки інших людей.

Батьки Степана можуть тільки радіти тому, який хороший і слухняний хлопчик у них зростає. Але з роками деяка повільність Стьопи може перерости в нелюдимость і закритість.

Степан володіє сильним і неабияким характером. У нього сильно розвинене почуття власної гідності. Чоловік абсолютно впевнений в своїх видатних здібностях. При цьому це дуже добра людина. Він не злопам’ятний, не прагне повністю контролювати близьких, вміє платити відданістю за терпіння з їх боку.

Психіка Степана досить стійка. Його дуже складно як вивести з себе, так і розгойдати на будь-які рішучі дії. Степан неохоче сприймає нове, не сприймає ломки усталених звичок.

Чоловік з ім’ям Степан наділений розумом практичного складу і відмінну пам’ять. Степан незмінно спокійний. У його житті не буває бурхливих пристрастей, з усіма без винятку людьми він спілкується прохолодно.

Жіноча громада Степан дуже цінує. Здатний «тонути» в любові, легко порушимо. Однак при цьому Степан прагне завжди тримати в узді свій темперамент і не стримує себе тільки при близькості. У ці моменти чоловік щедрий на слова пристрасті.

У жінок Степан цінує неприступність, йому цікаво завойовувати жінок. Флірт для Стьопи має велике значення. У відносинах цей чоловік завжди намагається внести щось нове.

Гармонії в шлюбі Степан зможе досягти, якщо вибере в дружини жінку спокійної вдачі. Але навіть і тоді відносини в родині не будуть складатися безхмарно. У дружини занадто багато приводів для ревнощів, що часто призводить до розлучення, а за розлученням у Степана нерідко слід новий шлюб. Всі сімейні турботи Степан перекладає на дружину, навіть дітьми займається тільки іноді.

Сенс життя для Степана — в спілкуванні. Це здатний на вигадки людина, наділена відмінним почуттям гумору, яке допомагає йому в складні життєві хвилини. Все, що цьому чоловікові відомо про флірт і близькості, в більшій мірі формується літературою та фільмами. Крім того, Степан — великий любитель поговорити на відверті теми з друзями. Степан відчуває себе як риба у воді в жіночому суспільстві, хоча у нього є ціла купа друзів і серед чоловіків. Степани завжди з усіма на короткій нозі, образ не пам’ятають, але ось для красного слівця можуть і виказати чиюсь таємницю або секрет.

Степан не схильний змінювати обрану професію. Заняття собі він, як правило, вибирає один раз в житті і досягає в ньому значних кар’єрних висот. З роками Степан стає справжнім майстром у своїй області. Цей чоловік воліє мати справу з деревом або металом, але уникає професій, де потрібна спілкуватися з людьми. З такого чоловіка може вийти хороший художник, модельєр або архітектор. Степан віддає перевагу вільним професії. Йому подобається відкривати для себе і для всього світу щось абсолютно нове і незвичайне.

Іменини Степана
Степан святкує іменини 9 січня, 17 січня, 24 січня, 27 січня, 12 лютого, 21 лютого, 12 березня, 6 квітня, 8 квітня, 10 квітня, 9 травня, 10 травня, 20 травня, 30 травня, 6 червня, 20 червня, 25 червня, 13 липня, 18 липня, 26 липня, 27 липня, 31 липня, 1 серпня, 13 серпня, 15 серпня, 25 серпня, 9 вересня, 10 вересня, 12 вересня, 15 вересня, 17 вересня, 20 вересня, 26 вересня, 28 вересня, 7 жовтня, 15 жовтня, 17 жовтня, 9 листопада, 12 листопада, 13 листопада, 17 листопада, 24 листопада, 25 листопада, 11 грудня 15 грудня, 22 грудня, 23 грудня, 28 грудня.

Джерело

Все буде Україна