«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Зовсім не скромниця”: Ірина Луценко вразила українців за непристойну суму (фото)

Представник президента в парламенті і дружина генпрокурора Ірина Луценко з’явилася в Раді у розкішній обновці.

У четвер, 8 листопада, Луценко привернула до себе увагу журналістів у Верховній Раді. Справа в тому, що вона прийшла в парламент в нових червоних чоботях, які складно було не помітити. Повідомляє korupciya.com

Як з’ясувалося, мова йде про взуття від бренду YSL. Вартість такої пари чобіт в Україні становить 1399 євро (44,6 тисячі гривень). На це звернула увагу журналістка Анна Стешенко, яка опублікувала фотографії чобіт в своєму Facebook.

“Представник президента в парламенті і дружина Генпрокурора Ірина Луценко сьогодні прийшла в Раду в червоних чоботях YSL, які в Україні можна купити за 1 399 євро. Всього лише, подумаєш. Чобітки – зачотні, відносно нова модель (2017) бренду. P.S. Хто пам’ятає, раніше пані Луценко полюбляла LOUBOUTIN з червоною підошвою”, – написала вона. У коментарях українці почали жартувати про нескромні запити дружини українського генпрокурора.

«Вакула у цариці дістав?», «Красиві черевички», «жінці третього тисячоліття можна», «Жінка третього тисячоліття може собі це дозволити. Незважаючи на громадську думку і ситуацію в державі. Жінка третього тисячоліття вище всіх!», «Може у неї укорочена версія по щиколотку, дешевше», «То вона, щоб від носа увагу відвернути», – писали коментатори.

Джерело

Все буде Україна