«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зрадять та не озирнуться: цим знакам Зодіаку не можна давати другий шанс

Астрологи визначили, хто не заслуговує прощення

Другий шанс – спірне питання. Хтось вірить в те, що людина може змінитися і більше не наважиться на зраду, інші переконані, що той, хто один раз порушив довіру, буде так робити постійно. Астрологи переконані, що багато в цьому питанні залежить від знаку Зодіаку.

ОВНИ неймовірно вперті і свавільні. Вони роблять лише те, що вважають за потрібне і на зраду теж йдуть усвідомлено. Їх не мучать докори сумління і вони будуть чинити несправедливо по відношенню до вас раз за разом.


БЛИЗНЮКИ дуже непередбачувані і тут ніколи не вгадаєш. Для них все залежить від глибини почуттів до людини. Підопічні Меркурія люблять різноманітність, а тому інтрижки на стороні для них не рідкість. Але якщо Близнюк щиро прив'язаний до свого партнера, йому можна пробачити навіть таке гріх.

ЛЕВИ дуже егоїстичні і свавільні, вони ніколи не відмовлять собі в тому, чого їм хочеться. Їм важко втриматися від спокус. При цьому Лев не звик виправдовуватися, навіть якщо його викриють у зраді. Він лише запропонує партнеру прийняти факт зради як даність і самому вирішувати, чи варто змиритися з поведінкою Лева або назавжди розірвати стосунки. У будь-якому випадку Лев не зміниться.


СТРІЛЬЦІ намагаються не завдавати душевного болю коханій людині, але стримувати себе від зрад підопічні Меркурія просто не в силах. Однак вони прямолінійні і чесні, а тому тут же зізнається в усьому. Він буде щирий у своєму каятті, але навіть сам не може поручитися за те, що відтепер ніколи не зрадить коханого. Пише - znaj.ua

Все буде Україна