«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зростаючий Місяць триватиме до 18 квітня, не втратьте нагоди змінити життя. Ось як

Кожна фаза нічного світила певним чином відбивається на енергетиці людей, відкриває для нас нові можливості і таїть певні небезпеки. Давайте детально розглянемо енергетику днів під час зростаючого Місяця по 18 квітня 2019 року.

На початку квітня енергетика Місяця посилиться в кілька разів, тому ми, так само, як і небесне світило, повинні взяти приклад з Місяця і бути активними. У період з 6 по 18 квітня не бійтеся проявляти ініціативу, починати нові справи і наважуватися на найбільш амбітні плани. Удача буде на вашому боці. Джерело.

Рішення на користь активності підтримує той факт, що Місяць почав своє зростання 6 квітня в знаку Овна – дуже рішучого, амбітного і активного знака Зодіаку. Однак, такий вплив Місяця в Близнюках на кожному знаку Зодіаку відіб’ється по-своєму, хтось пуститься в усі тяжкі і спустить в шопінг всю зарплату, а вкогось проявиться скупість і захочеться економити кожну копійку.

Астрологи радять в період зростаючого Місяця вкладати гроші в практичні речі: оновлення і благоустрій житла, здоров’я, процедури краси, особистісний ріст, навчання. Саме це послужить основою і фундаментом вашого розвитку і удачі на найближчі кілька місяців. А великі покупки і вкладення поки слід відкласти до більш сприятливого періоду.

9 і 10 квітня – час нестандартних ідей і бажань, поспішайте їх втілювати в життя. Ці дні вдалі для просування по кар’єрних сходах, зміни режиму роботи і способу життя. Якщо ви давно мріяли обговорити з начальством насущні проблеми або змінити роботу – час настав. Енергетика днів подарує додаткові сили і стимул.

11 і 12 квітня – вдалий час для демонстрації і прояву почуттів, це дні романтики і відмінних змін в особистому житті. У ці дні можуть з’явитися нові знайомства, а довгострокові стосунки порадують теплими відносинами з партнером, турботою і чуттєвістю. Проблеми можуть виникнути тільки у стосунках з родичами, щоб цього не сталося, будьте терпиміше до старшого покоління.


13, 14 і 15 квітня ніжність і чуттєвість може змінитися бурхливими проявами почуттів і деякими хвилювання в любовних стосунках. У ці дні зміни енергетики будьте уважні до почуттів близьких, а самі обережніше у вчинках і словах. Найбільш «небезпечний» енергетичний день – 13 квітня, коли емоції багатьох будуть буквально «кипіти». Цей день постарайтеся менше спілкуватися і зберігати спокій в будь-якій ситуації.


З 16 по 18 квітня – дні спаду енергетичної активності, дні «затишшя». Емоції перестануть «кипіти», енергетика заспокоїться, нерви заспокояться. Голова знову буде чистою і ясною, що дозволить приймати правильні рішення. Ці дні сприятливі для занять, зміцнення здоров’я як психологічного, так і фізичного.

Загальна картина «бурхливої діяльності» в період зростаючого Місяця багатьом може здатися психологічно складною. А нестійкий емоційний фон, скачки настрою, можуть вичавити вашу енергетику, немов лимон. Щоб зберігати спокій і гарний настрій, користуйтеся медитацією і іншими духовними практиками збереження енергії, уникайте стресових ситуацій і спілкування з негативними людьми.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна