«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зважився на сміливий експеримент: Олег Винник представив шанувальникам новий кліп

«Desperado» «Один вдома», «Маска Зорро» – у новому кліпі Олега Винника на пісню «Бджола Майя» (режисер Олена Винярська і продюсер Олександр Горбенко) органічно поєднав кілька всесвітньо відомих екранних історій в одну, представивши власний цікавий сюжет.

– КОЛИ Я ПИСАВ ПІСНЮ «БДЖОЛА МАЙЯ», ЗВИЧАЙНО, УЯВЛЯВ ЗНАМЕНИТОГО ПЕРСОНАЖА – ДОБРУ, ВЕСЕЛУ, СПРАВЕДЛИВУ БДЖІЛКУ, ЯКА РОБИТЬ СВІТ ЩАСЛИВИМ. АЛЕ, ЯК ПОКАЗУЄ ПРАКТИКА, НЕ ТАК ПРОСТО НА ТАКУ ЛЕГКУ ТАНЦЮВАЛЬНУ КОМПОЗИЦІЮ ЗНЯТИ ЦІКАВИЙ КЛІП, – КОМЕНТУЄ НОВУ ВІДЕОРОБОТУ ОЛЕГ ВИННИК. – ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПОКАЗАТИ ГЛЯДАЧЕВІ ЯКІСНИЙ ПРОДУКТ, МИ ДОКЛАЛИ ЧИМАЛО ЗУСИЛЬ. ШУКАЛИ ЯКУСЬ ТУ ФІШКУ, ОСОБЛИВИЙ ПІДХІД, ЩОБ ВІДЕО ВИЙШЛО НЕБАНАЛЬНИМ, НЕЗАЇЖДЖЕНИМИ, ТРОХИ НЕСПОДІВАНИМ І ПРИЄМНО ШОКУВАЛО.

У зйомках взяли участь танцюристи з балету Freedom. Головну роль зіграла восьмирічна Дарина Рибка, яка раніше фігурувала в одній зі сцен кліпу «Роксолана». За сюжетом Винник в образі Зорро приходить на допомогу юної героїні, яка залишається вдома сама, і стає її новим уявним другом.

Пише - bbc-ccnn.coм

Все буде Україна