«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

10 правил жінки, яка знає собі ціну

Цих правил дотримуються жінки, які по-справжньому люблять себе

Справжньою жінкою стають, а не народжуються. З цієї збірки Clutch ти дізнаєшся, як стати справжньою жінкою, яка знає собі ціну.

1) Я цінна. Така як я є. Щоб відчувати власну цінність, мені не потрібно бути або здаватися кимось іншим або кращою, ніж я є насправді. Мені досить бути собою.

2) Я цінна. І тому все, що я роблю, теж цінне. Що б я не робила — варила суп, садила квіти, писала статті, спілкувалася з людьми, створювала відносини — цінно.

3) Я цінна. І цінність того, що я створюю, вимірюється моїм внутрішнім внеском в це, а не зовнішньою оцінкою моєї діяльності. Тільки я по — справжньому знаю, скільки зусиль вкладено в те, що я створила . І тільки я можу оцінити це по достоїнству.

4) Я цінна. І я не зобов'язана нікому це доводити. Якщо хтось з цим не згоден — нехай просто проходить повз. Кожен вибирає своє, шукаючи зовні те, чим сам наповнений зсередини.

5) Я цінна. Така як я є. Я не зобов'язана відповідати уявленням інших про те, якою я повинна бути, в марній спробі відчути свою цінність завдяки їх оцінками.

6) Я цінна. І не дозволю нікому себе знецінювати. В першу чергу самій собі.

7) Я цінна. І мої недосконалості, поганий настрій, гормональні перепади, вчинені помилки жодною мірою не зменшують цієї цінності. Все, на перший погляд, негативне — це мій життєвий досвід, який дозволяє мені бути ще більш цінною. В першу чергу для себе.

8) Я цінна. І свідомо обираю тих, з ким я спілкуюся. Я ціную і поважаю себе, я ціную і поважаю Інших. Близькі мені люди — найбільша цінність у моєму житті. Навіть тоді, коли вони не відповідають моїм очікуванням , роблять помилки і проявляють слабкість.

9) Я цінна. І мій час — цінний. І тому я свідомо обираю на що його витрачати. Мій час належить мені. І я вибираю займати його тим, що є цінним для мене. Яким би дивним, безглуздим або марним це не виглядало з боку.

10) Я цінна. Я створена Богом для того, щоб зайняти своє місце в Світі. Я потрібна такою, як я є. Я цінна така, як я є.

Джерело

Все буде Україна