«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

10 вересня - День праведної Анни Пророчиці

Свята Анна Пророчиця – незвичайна жінка. Вона була у когорті перших християн та за відданість Месії Господь обдарував її надзвичайною здібністю. Всі передбачення її дивним чином збувалися.

До речі, не плутайте Анну Пророчицю зі святою Анною. Це дві різні постаті в історії. Одна – просто віддана служниця Господня, а інша – матір Богородиця.

Другою Пророчиця зустріла Христа під час стрітення. Вела свята дуже благочестиве та праведне життя. Вона не дозволяла мирським спокусам руйнувати її віру та засуджувала тих, хто оступався на шляху до пізнання Господа.

Свята Анна Пророчиця

У цей день раніше завершувалося збирання хліба. Люди знали, що зовсім скоро почнуться затяжні дощі та гріховно було у цей день лінуватися чи відправлятися на гулянки. Якщо ваша робота не пов’язана з сільським господарством, то спробуйте віддати шану традиціям символічно. Випечіть власноруч хлібину або навіть просто млинці.

Також займіться прибиранням речей. Анна Пророчиця дуже шанує тих, у кого вдома лад та порядок.

Аби вранці свята вас оберігала, прочитайте таку нескладну молитву.

“Свята угодницe Аннo Пророчицe! … Помолися ж, свята, за чад наших нерозумних, щоб залишили їх хвоpoби і будь-яке зло. Даруй бездітним радість материнства і вбережи всякого від зла лихого і вчинків недобрих. Вознеси молитви до Господа, щоб послав він на нас своє благословення і не відкинув прохань щирих і каяття нашого”

Все буде Україна