«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

17 квітня - День ангела Степана

Ім'я походить від давньогрецького слова "стефанос" і означає "вінок" Маленький Степан - пустотливий і непосидючий хлопчик, любить найрізноманітніші ігри. Спілкуватися з ним легко й весело. Степан дуже рухливий, і за підручниками йому всидіти важко.

Але, маючи гарну пам'ять, він швидко схоплює потрібний матеріал, легко його запам'ятовує. Батькам може завдавати турбот своїм невгамовним характером, а вчителі будуть його побоюватися за спостережливість і гострі зауваження, які він робить, помічаючи помилки дорослих. Степан може вибрати професію, пов'язану із творчим характером праці. Він буде гарним художником, модельєром, архітектором. У Степана багато друзів і знайомих, для нього відкриті всі двері. Швидко орієнтується в новій обстановці. Недовго пам'ятає образи. Особливо добре себе відчуває в жіночому товаристві. При дамах Степан блищить дотепністю, веселий і галантний, для кожної жінки знайде вдалий комплімент.

У сімейному ж житті відносини Степана із дружиною будуть складатися не так безхмарно. Надмірна товариськість Степана буде давати привід для ревнощів. Можливе розлучення й новий шлюб. Дітьми займається час від часу, перекладаючи всі турботи, пов'язані з їхнім вихованням, на дружину.

ІМЕНИНИ,
ДЕНЬ АНГЕЛА СТЕПАН:

09 січня

17 січня

24 січня

26 лютого

10 квітня

17 квітня

09 травня

20 травня

30 травня

06 червня

25 червня

06 липня

16 липня

15 серпня

16 серпня

02 вересня

08 вересня

09 вересня

28 вересня

17 жовтня

10 листопада

24 листопада

29 листопада

11 грудня

15 грудня

22 грудня

23 грудня

26 грудня

28 грудня

Все буде Україна