«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

21 лютого - День ангела Захара

За церковним календарем іменини Захара, Захарія: 18 вересня — Захарія Праведний, священик, пророк, батько св. Іоанна Предтечі; 21 лютого — Захарія Серповідец, з 12 малих пророків; 18 грудня — Захарія Єгиптянин, Скитський, преподобний.

Характеристика іменинника Захара, Захарія:

З давньоєврейської мови — «пам’ять Господня», «Бог згадав». У християнських релігійно-міфологічних уявленнях Захарія і Єлисавета — батьки Іоанна Хрестителя (Іоанна Предтечі).

Комунікабельні, скромні, добрі. Люди широкої душі, розмаху. Людинолюбний. Не люблять розглядів, інтриг. Завжди допоможуть в біді. Сексуальні, але довго не одружуються. У зрілому віці одружуються на жінці з дитиною, забезпечують сім’ю, не гребуючи ніякою роботою. Люблять дітей, із задоволенням і без зайвих повчань виховують їх.

У Захара широка натура. Він товариський і гостинний, з радістю запрошує до себе друзів і навіть випадкових попутників, до спиртного байдужий. Доброта і м’якість Захара сприяють тому, що дружина швидко і непомітно для Захара прибирає його до рук і займає «генеральське» місце в будинку. Іноді — в тих випадках, коли дружина переборщить в заходи виховання, — це закінчується розлученням.

Все буде Україна