«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

31 серпня - День ангела Іларіона

Походження: Перебуванню цього імені в святцях ми зобов'язані життям і духовного подвигу блаженного митрополита Іларіона Печерського, схимонаха, мощі якого знаходяться в Печерському монастирі. Отець Іларіон прославився Печерським відходом у дальні печери Києво-Печерської лаври, а також своїм подвижництвом, життям в самоті і молитві, суворою аскезою і безприкладною святістю. Іларіон був поставлений князем Ярославом в якості першого споконвічно митрополита, незалежного від влади грецького імператора візантійського патріарха. 

Характер:Іларіон володіє неабиякими якостями: почуттям гумору, чесністю, комунікабельністю. Люди люблять його за вміння вислухати, дати пораду, підтримати.

З-за своєї здатності приймати все близько до серця часто потрапляють в історії. Скромні і нерішучі, одружуються пізно. Вони інтроверти: занурені у себе і не люблять ділитися своїми думками ні з ким. Не досягають великих висот через боязкості характеру.

Іларіони — добрі і уважні батьки. Прислухаються до добрих порад. Деякі з них так і не одружуються, а присвячують себе Богові та приймає сан священика. «Зимові» — великі умільці, дуже уперті, наполегливі і працелюбні. Завдяки цим якостям багато чого домагаються в житті.

Серед Іларіонів — інженери, лікарі, програмісти, художники, письменники, педагоги. Люблять колекціонувати. На жаль, деякі Ілариони так і не досягають визнання.

Чим порадувати іменинника?

Приготуйте смачне святкове блюдо, наприклад, солодку гору Чак Чак!

Все буде Україна