«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

4 серпня - День національної поліції України

Наша держава відзначає офіційне державне професійне свято – День національної поліції України. Це свято дуже важливе для нашої країни, адже захищати потрібно не тільки цілісність кордонів України, але й порядок на території самої України.

День національної поліції України було встановлено завдяки указу президента України ПетраПорошенка, який підписав документ № 693/2015 від 9 грудня 2015 року. Дата святкування і була приурочена дню підписання Закону «Про Національної поліції».Тому, День національної поліції України відзначається щорічно 4 серпня.

Це свято має велике значенняяк для громадян країни, так і для самих поліцейських, повагу до яких і показує День національної поліції України.

Кожен поліційський заприсягнувся стати на сторожі справедливості і безпеки українських громадян. Сьогодні Національна поліція функціонує вже більш ніж у 32 містах.Це стало серйозним кроком на шляху до знищення старої та корумпованої системи. У самому відомстві всього є декілька підрозділів: кримінальний, патрульний, охоронний, і органи досудового слідства.Варто відзначити, що тепер у нас з'явилася і кіберполіція, яка стежить за всіма комунікаційними системами України.

Україна - держава, в якій повага до думки та запитам суспільства, є один з фундаментальних пріоритетів. На нову Національну поліцію в значній мірі покладені надії, що у виконанні своїх обов’язків вона буде стійка в нетерпимості до процесів корупції, прозоріша і проста, справедлива, ефективна і відкрита для українського суспільства.

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто бере участь в якісній роботі Національної поліції України! Бажаємо їм високих професійних досягнень! Широкої громадської поваги та успіхів в роботі!

Все буде Україна