«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

7 подарунків, які притягують щастя і благополуччя

Подарунки – частина нашого буття і культури. Деякі презенти особливо добре дарувати, адже вони привертають щастя і благополуччя в будинок.

 

Як мінімум, 7 різних подарунків здатні принести їх одержувачам благополуччя, любов, мир і достаток, тому візьміть собі на замітку, які презенти краще дарувати дорогим вам людям, не зашкодивши ні їх енергетиці, ні своїй. Адже деякі варіанти подарунків можуть завдати шкоди як дарувальнику, так і одержувачу. 

Відомо, наприклад, що не варто дарувати тарілки (існує повір’я, що ви з таким подарунком перенесете одержувачу свої прикрощі та біди), а годинник – не найкращий презент для коханої (кажуть, що піднести годинник в подарунок – це наблизити розставання).

7 подарунків, котрі приваблюють щастя, любов і благополуччя

1. Квітка в горщику: якщо її подарувати щиро і від душі, то вона принесе одержувачу мир і достаток в будинок.

2. На весілля піднесіть мішечок із зерном: такий презент стане оберегом сімейного благополуччя і щастя, а молодята будуть жити в світі і достатку.

3. Свічки (воскові або парафінові), будучи символом домашнього вогнища, розпалять вогонь любові в будинку, який отримав цей презент.

4. Нове взуття, подароване перед поїздкою, зробить її вдалою, легкою і прискорить повернення додому.

5. Глиняний посуд, подарований на новосілля, принесе достаток в нове житло, а життя домочадців буде щасливим.

6. Якщо жінці подобається якийсь чоловік, то йому слід піднести в подарунок шарф, щоб викликати відповідні почуття. А якщо чоловік закоханий в дівчину, то їй краще подарувати гребінь або гребінець.

7. Щоб залучити в життя молодої дівчини завидного нареченого, її заміжня подруга може подарувати їй рушники.

Джерело

Все буде Україна