«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Адвокат: А тепер увага! Пам’ятаєте, як на прес-конференції якиїсь генерал з кам’яним обличчям віщав про те, що телефон Юлі був неактивний..

Адвокат Юлії Кузьменко Влад Добош на своїй сторінці у фейсбук повідомив нові подробиці справи Павла Шеремета:

“І так по Юлия Кузьменко.

Буду намагатися описати стисло, але зрозуміло. Пам’ятаєте як в підозрі було написано, що: “Антоненко А.С. (Він же Ріфмастер) підшукав та залучив мешканку Києва Кузьменко Юлію та військовослужбовця за контрактом Дугарь Яну”. Хто не пам’ятає може ознайомитися з підозрою, я її раніше викладав. Тобто згідно тієї підозри Вони мали однин одного знати задовго до підриву Шеремета 20.07.2016 року.

А тепер увага!

Юля Кузьменко, Яну Дугарь перший раз побачила та познайомилася при обшуку у Грищенко Ірини (Пуми) десь півтора-два місяці тому. Поліція знає коли точно було, може перевірити. Тобто в вересень-жовтень 2019 року. Доречі з сім’єю Грищенків (Пумою та Бучею) Юля познайомилася лише рік тому, на скільки пам’ятає літо 2018 року.

Антоненко А.С.(Ріфмастер) взагалі незнайомий з Дугарь Яною.

Юля Кузьменко познайомилася з Ріфмастером в 16 році точно місяць не пам’ятає, але було холодно, коли стала свідком ДТП при якому таксист збив дружину та дитину Ріфмастера, вона про це написала в фейсбук і через деякий час в месенджерах їй написав якиїсь Антоненко, сказав що то була його дружина та дитина і чи зможе вона виступити свідком. І побачила його вперше в поліції куди її запросив доречі Герман Приступа по телефону, щоб вона виступила свідком по ДТП. Після того довго Юля не бачила Ріфмастера, і ще кілька разів зустрілися по волонтерській роботі. І все! Так хто кого підшуковував?

Це буде викладено обов’язково офіційно в протоколі допиту, як Юлі так і свідків. Цю інформацію легко поліція перевірить, так як була справа по ДТП. Її легко отримати в райвідділку.

Тепер друге, пам’ятаєте як на прес-конференції якиїсь генерал з кам’яним обличчям віщав про те що телефон Юлі 19.07.2016 року з 19ї був неактивним, що для неї не характерно. Додаю скріни з фейсбук меседжера Юлі де вона переписується з своєю подругою з 20.37 до 20.50, 19.07.2016 року. Доречі в месенджері фейсбук неможливо змінити дату та час (це для невіруючих).”

Все буде Україна