«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Актор Пашинін відверто пояснив, чому поїхав воювати на Донбас: Можу зробити тільки одне

Відомий російський актор Анатолій Пашинін пояснив, чому поїхав воювати на Донбас на боці України

Пашинін, який в 2017 році приєднався до Збройних сил України на Донбасі, вже не може в своєму віці будувати державу, оскільки це є завданням «молодих хлопців», яким зараз 19-21 рік. При цьому актор заявив, що може «розчистити для них майбутнє». Таку думку Пашинін озвучив в одному з інтерв’ю.

«Я не займаюся побудовою національної держави, мені 39 років, і я точно розумію, що «куди?» Я бачив у нас хлопців, яким 19-21 – ось це мізки, ось це бачення світу. Ось вони побудують, а я можу тільки одне зробити – розчистити їм майбутнє», – заявив актор.

Відзначимо, що зірка кінострічки «Грозові ворота» Анатолій Пашинін є на даний момент бійцем 8-го окремого батальйону Української добровольчої армії «Аратта».

Нагадаємо, хрещений батько російського актора Анатолія Пашиніна, режисер Віктор Мережко негативно відреагував на рішення хрещеника воювати на боці України. За повідомленнями російських ЗМІ, Мережко заявив, що актор “повний ідіот”, готовий “підірвати Росію”. На його думку, ролі Пашиніна йдуть врозріз з його нинішньою антикремлівської позицією.

Також режисер припустив, що він перебуває там під дією наркотичних речовин і назвав його “дурнуватим, недалеким, легковажним дурником”. Хрещений батько заявив, що такі дії артиста йому не пробачать і що таким чином він нібито “прокляв російських людей”.

Джерело

Все буде Україна