«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Анатолій Матвійчук: Українці, як же нагло нас розвели! Цей день увійде в історію, як початок розведення військ на Сході, а якщо бути точним – дата здачі інтересів України.

РОЗВЕДЕННЯ ЧИ ЗДАЧА?!

Сьогоднішня дата увійде в історію, як початок розведення військ на Сході, а якщо бути точним – дата здачі інтересів України.

Хоча, якщо бути точним, здача України розпочалася років двадцять тому і тривала до останнього часу.

Здачею України була передача стратегічних галузей країни – енергетики, надровидбування і металургії у приватні руки.

Здачею України було заселення українського простору чужорідними теле і радіо мовниками, власники більшості із них взагалі нерезиденти України.

Здачею України було закриття більшості україномовних газетних і журнальних видань з давніми традиціями і широкою читацькою аудиторією.

Здачею України було закриття багатьох популярних телевізійних та радіо програм, де активно була представлена традиційна українська пісня.

Здачею України було знищення Національної телекомпанії України і Національної радіокомпанії України – і перетворення їх на Суспільне мовлення. Суспільне мовлення було потрібне, але не ціною знищення Національного мовника.

Здачею України було відсторонення багатьох патріотично налаштованих етнічних українців від влади та інформаційного простору шляхом різноманітних, інтриг, люстрацій, дискредитацій, псевдореформ та інших легальних способів розправи над національними кадрами.

Здачею України було планомірне творення новітньої “еліти”, аморальної і безпринципної, яка безборонно жиріла і росла, на відкатах і схемах, на тотальній корупції вищих владних стуктур.
Нарешті, здачею України була і є тотальна маніпуляція свідомістю і енергією суспільства з боку різноманітних політичних кланів та їх агентів впливу, яких менше всього цікавить майбутнє України і її народу.

Апофеозом здачі національних інтересів стали вибори Президента і Верховної ради, де народ, позбавлений будь-якої об”єктивної інформації і остаточно отруєний інформаційним простором, зробив хибний вибір, привівши до влади, непрофесіоналів, неукраїнців і непатротів своєї країни та відвертих ворогів української національної культури.

Щоб ми тепер не говорили – здача України
відбувалася поетапно і сплановано, саме тоді, коли ви були прикуті до екранів своїх телевізорів, дивлячись всі оці розважальні шоу, які відволікали вас від тієї трагедії, яка розгорталася у вас на очах, а ви бачили зовсім інше…
Тому, це все ж таки не здача, а розведення!

Українці, як же нагло нас розвели!

Анатолій Матвійчук

Все буде Україна