«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Арестович: у мене все більше аргументів, що Зеленський привезе нам з Парижа якусь гидоту

З прогнозом, який насторожує , по “нормандському” саміту військовий експерт Олексый Арестович виступив для Politeka. Відео військовий оприлюднював на своєму особистому каналі в YouTube.

Арестович вкрай скептично налаштований щодо “нормандського” саміту, де відбудеться перша зустріч Зеленського і Путіна. Він впевнений, що Москва однозначно спробує перехитрити українського президента. “Так як нам повертали кораблі, боюся, так і саміт пройде. А повертали нам їх погано. Росія офіційно заявила, що повернула їх в рамках кримінальної справи за “перетин держкордону РФ “, які до сих пір РФ веде і які, на думку Москви , Україна взяла на себе зобов’язання продовжити.

Кораблі повернулися в покаліченому стані, тобто, непридатні для подальшої експлуатації “, – нагадав експерт. Він звернув увагу на те, що історію з кораблями Зеленський і його команда піднесли як великий зовнішньополітичний успіх. Однак, разом з тим, президент не надав належної уваги трагедії із загибеллю комбрига ВСУ на Донбасі. Це, впевнений Арестович, небезпечний сигнал. “Зеленський вважає за краще протягнути руку міжнародному тeрористу Путіну за рахунок честі і гідності України: її армії, флоту і всього нашого суспільства та міжнародного іміджу України. Тепер я впевнений, що він готовий перейти червоні лінії і, швидше за все, перейде їх в Парижі. Боюся, він щось привезе нам не те … те, що він гидотe привезе, десь у чомусь поступиться, у мене аргументів все більше і більше в цю користь … Я йому перестаю вірити “, – заявив Арестович.

Він також уточнив, що, швидше за все, “зрада” в домовленостях з Путіним буде ретельно замаскована. “Не явна зрада буде, як у випадку з Януковичем, який розгорнув корабель Україна з заходу на схід. Буде якась пакетована пропозиція, яку тільки високочолі експерти зможуть” розкрити “і пояснити, що це не те. Думаю, вони “пропелтляють” так, щоб явної зради не було. Не було приводів для нового термінового Майдану “, – припустив військовий.

Все буде Україна