«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Аркадій Бабченко – ЖИВИЙ!!! Офіційна інформація!

Вчора весь світ облетіла новина про смерть відомого журналіста Аркадія Бабченка. Щойно стало відомо, що Аркадій насправді живий, смерть була інсценована. про це написав у фейсбуці радник міністра МВС Антон Геращенко:

Аркадій Бабченко живий!

В результаті блискучої спецоперації, проведеної українськими правоохоронцями, затримано і кілера, який отримав замовлення на вбивство Аркадія і організатора вбивства.

Для того щоб краще задокументувати замовників і організаторів злочину - представників російських спецслужб, їх потрібно було запевнити в тому, що найнятий ними кілер успішно виконав замовлення. Про те, що насправді вбивство Аркадія Бабченко це інсценування, знав дуже обмежена коло осіб. Це було зроблено в інтересах запобігти найменшій можливості витоку інформації.

Для цього, правоохоронцям довелося піти на масштабну інформаційну спецоперацію. Саме для цього були зроблені і опубліковані постановочне фото нібито вбитого Аркадія Бабченка і поширені фотороботи нібито кілера з кавказькою зовнішністю.

Для створення картини повної реальності були зроблені заяви офіційних представників Національної Поліції про загибель Аркадія. Правоохоронці не могли не розуміти, що звістка про вбивство Аркадія Бабченко відгукнеться болем в тисячах сердець по всьому світу. Але іншого виходу у них не було.

Для того щоб простежити і задокументувати ланцюжок від кілера до організаторів і замовників потрібно було створити у них повну впевненість в тому, що замовлення виконане і змусити їх вжити ряд дій, які будуть задокументовані наслідком.

Адже ще герой Артура Конан Дойля - Шерлок Холмс успішно використовував метод інсценування власної смерті для ефективного розслідування складних і заплутаних злочинів. Як би це не було і боляче для його рідних і друзів.

Унікальна спецоперація щодо попередження вбивства Аркадія Бабченко приклад ефективної співпраці між Службою Безпеки і Національної Поліції в справі запобігання терористичним актам і політичних вбивств. Унікальним також є той факт, що не було витоку інформації про цю унікальну спецоперації ні до інсценування вбивства Аркадія Бабченко, ні після. Це говорить про те, що ми навчилися воювати і на невидимому фронті протистояння російським спецслужбам.

Дякую всім чесних і сміливих співробітників СБУ, Національної поліції і прокуратури за Ваш внесок у справу захисту Національної безпеки України і за порятунок життя Аркадія Бабченка, Ігоря Богданова, моєї і інших цілей російських диверсантів. Бажаю Аркадію Бабченко здоров'я і довгих років життя. Але при цьому, і Аркадій і всі ми, повинні пам'ятати трагічну історію Аміни Окуєвої, вбивство якої ми не змогли попередити ..

Джерело

Все буде Україна