«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Байден - у цей великий день, я хочу заявити на весь світ. Крим це Україна !

Президент США Джо Байден заявив, що його країна ніколи не визнає анексію українського півострова Крим Росією і США разом з Україною протистоятимуть агресивним діям РФ.

Джерело: заява Байдена, сайт Білого дому

Дослівно: "Сім років тому Росія порушила міжнародне право, норми, за якими сучасні країни взаємодіють один з одним, а також суверенітет і територіальну цілісність сусідньої України, коли вона вторглася до Криму.

Сполучені Штати продовжують підтримувати Україну і її союзників, і партнерів, як і з самого початку цього конфлікту. У цю похмуру річницю ми підтверджуємо просту істину: Крим - це Україна.

Сполучені Штати не визнають і ніколи не визнають анексію півострова Росією, і ми будемо разом з Україною протистояти агресивним діям Росії".

Деталі: Крім того, в заяві Байдена відзначається, що США продовжать працювати, щоб притягнути Росію до відповідальності за її зловживання і агресію в Україні.

Також він згадав Революцію Гідності, заявивши, що в США продовжать шанувати "мужність і надію революції, в якій український народ зіткнувся з вогнем снайперів і силовиків на Майдані і зажадав нового початку для своєї країни".

В кінці він зазначив, що США "як і раніше вірять у обіцянки України", і підтримують всіх, хто прагне до мирного, демократичного і процвітаючого майбутнього своєї країни.

Seven years ago today, Russia violated international law, the norms by which modern countries engage one another, and the sovereignty and territorial integrity of its neighbor Ukraine when it invaded Crimea.   

The United States continues to stand with Ukraine and its allies and partners today, as it has from the beginning of this conflict.  On this somber anniversary, we reaffirm a simple truth:  Crimea is Ukraine. 

The United States does not and will never recognize Russia’s purported annexation of the peninsula, and we will stand with Ukraine against Russia’s aggressive acts.  We will continue to work to hold Russia accountable for its abuses and aggression in Ukraine. We will also continue to honor the courage and hope of the Revolution of Dignity, in which the Ukrainian people faced down sniper fire and enforcers in riot gear on the Maidan and demanded a new beginning for their country.  The United States still believes in the promise of Ukraine and we support all those working towards a peaceful, democratic, and prosperous future for their country. 

 

Image

Все буде Україна