«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Батьківщина" і Блок Порошенка для мене - партії вбивць моєї доньки", - Віктор Гандзюк, батько Катерини Гандзюк

Батько херсонської активістки Катерини Гандзюк Віктор Гандзюк звернувся з відкритим листом до Петра Порошенка та Юлії Тимошенко з тим, щоб вони дали політичну оцінку діям голови Херсонської ОДА та партійця Блоку Петра Порошенка Андрія Гордєєва, а також глави Херсонської обласної ради, партійця "Батьківщини" Владислава Мангера, які, за словами батька Катерини Гандзюк, тісно співпрацюють з підозрюваним в організації вбивства його доньки кримінальним авторитетом Москалою.

Про це у своєму відкритому листі, опублікованому в пабліку "Хто замовив Катю Гандзюк?", написав батько Катерини Гандзюк Віктор Гандзюк, передає Цензор.НЕТ.

"Втратити доньку. Повірити, що її більше немає. Повірити, що її вбили так цинічно та жорсткого, як у середньовіччі. Повірити, що весь цей час потрібно було змушувати слідство шукати нападників, змушувати шукати організаторів, змушувати шукати замовників. Завдяки тиску друзів Каті, тиску її колег, тиску журналістів, у яких залишилась честь та гідність вдалося з'ясувати весь ланцюг від виконавців вбивства до його замовників. Замовників знає генпрокурор Луценко. Замовників знають в СБУ. Я впевнений, що замовників від самого початку знали в МВС. Знали і мовчали. Зараз офіційно оголошено в розшук підозрюваного в організації вбивства кримінального авторитета Москала, який пішов на це вбивство не просто так, який пішов на це вбивство не з вулиці. Він пішов на це з будівлі Херсонської обласної державної адміністрації, де тісно співпрацював з конкретними людьми, для яких виконував конкретні завдання", - заявив він.

"Мені байдуже, чи є у продажного МВС, байдужого СБУ чи бездіяльної прокуратури конкретні докази проти замовників. Мені байдуже, як всі ці люди будуть брехати, що в них нема повноважень, щоб карати винних. Байдуже. Я знаю тільки одне: коли підозрюваний в організації вбивства, кримінальний авторитет, який нещодавно вийшов із тюрми, співпрацює з головою Херсонської обласної ради, партійцем партії "Батьківщина" Владиславом Мангером, коли кримінальний авторитет тісно співпрацює з головою Херсонської ОДА, партійцем Блоку Петра Порошенка, Андрієм Гордєєвим, коли кримінальний авторитет тісно співпрацює з заступником Гордєєва - Євгеном Рищуком, ці люди мають зникнути з політичного горизонту. Вони скомпроментовані назавжди", - додав батько Катерини Гандзюк. 

Все буде Україна