«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Безпілотник ОБСЄ зафіксував, як з Росії на Донбас потягнулися колони військових вантажівок

Також СММ виявила тимчасовий табір з російською військовою технікою в Луганській області

Безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував колони російських вантажівок, які вночі в'їжджали на непідконтрольну територію Донбасу і пізніше виїжджали з неї по ґрунтовій дорозі. Переміщення відбувалося у районі, де відсутні прикордонно-пропускні споруди, звітує прес-служба Спеціальної моніторингової місії.

"7-го серпня о 22:15 БПЛА СММ дальнього радіусу дії виявив колону з восьми шестиколісних вантажівок з критими брезентом вантажними відсіками (п'ять КамАЗ-4310, а решта – невстановленої моделі), яка рухалася в східному напрямку по дорозі поблизу Чистяково, що в 62 кілометрах на схід від Донецька", – мовиться у повідомленні.

Приблизно о 23:25 колона виїхала з території України.

Пізніше безпілотник зафіксував другу колону, яка складалася з позашляховика УАЗ та шести вантажівок КамАЗ, яка слідувала на захід від кордону з РФ. В ОБСЄ уточнили, що через певний час до колони приєдналися ще дві вантажівки КамАЗ.

Крім того, того ж 7-го серпня СММ виявила тимчасовий табір у Луганській області – в 2 кілометрах від Черемшиного. На території табору були помічені шість броньованих розвідувально-дозорних машин (БРДМ) і 15 вантажівок військового типу (два КамАЗи, чотири типу "Урали", два типу КрАЗи, шість ЗІЛів і один – невстановленої моделі). Всі пофарбовані в маскувальний зелений колір.

Джерело

Все буде Україна