«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

БІДА!!! Два молодих життя сьогодні згасло. Два воїни.. Два красені.. Ярослав та Федя.. 20 і 23 роки.

Сумні новини зі сходу нашої країни.. Одразу двох хлопців сьогодні не стало.

Як повідомляє 58 омпбр:12 вересня, від отриманих поранень відійшов у вічність військовослужбовець бригади молодший сержант Ярослав Бугаєвський.

20-річний захисник був поранений 11 вересня під час ворожого обстрілу у районі населеного пункту Майорськ. Був евакуйований до медичного закладу. Але від множинних осколкових поранень сьогодні вночі Ярослав помер.

Хлопець родом із Шостки Сумської області. Був вихованцем дитячо-юнацького спортивного клубу «Патріот». На війну він відправився, будучи ще студентом Шосткинського хіміко-технологічного коледжу. Ярослав займав посаду розвідника – номера обслуги в одному з підрозділів бригади.

У Шостці на найближчі три дні оголошено жалобу. Світла та вічна пам’ять побратимові…

Волонтер Юля Толмачова у своїму фейсбуці повідомила про смерть військового Федора Рубанського:

Почему Бог забирает лучших?????? Наш друг Федя Рубанський из 72бр.1бат. ушел на небеса……..В конце июня Федя получил очень тяжелое осколочное ранение .Наше сонечко находился в Киевском военном госпитале . Состояние было крайне тяжелое. Мама , невеста Феди ,друзья,побратимы,волонтеры-мы не теряли надежды !!!! Федя прошел тяжелые бои в Авдеевке,бои за взятие Алмаза и др. точки зоны АТО ,выжил. Мы верили в наших светил нейрохирургов…верили в то что наши светилы нейрохирурги его вытянут.

Увы….. друже,мы за тебя все молились и верили в твою победу над ранением… Почему так????Федька,ты для нас был и есть лучший!!!!!Спи спокойно наш друг!!!!

Вічна пам’ять Героям!

Джерело

Все буде Україна