«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Блогер: Дожились. “Зеленський любить ваш зад” – сьогодні світові ЗМІ вийшли з такими заголовками

Публікуємо допис Світлани Самборської в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено:

“Прошлась по мировым СМИ. Ну что, поздравляю, полтора месяца прошло, как мировые СМИ были полны Моникой Зеленски, теперь на всех передовицах: “Лидер Украины любит зад Трампа”. Дякую, дуже дякую, 73%, ви знов зробили нас разом.

Знаете, “Собачье сердце” Булгакова о том, что из скота сделать человека нельзя. А первым, по-моему, эту тему поднял Уэлс. “Остров доктора Моро”. Великая книга. 1895 год – специально посмотрела. И как видите, больше ста лет прошло, а тема живее всех живых.

Но знаете еще что. Булгаков писал в щадящем режиме, что и понятно – человек творил в совке и в самое скотское время. А Уэлс имел возможность высказаться и высказался до конца. У него полуживотные своего создателя съедают.” – написала Світлана.

Слід пояснити, як повідомляє ТСН, в США оприлюднили чергову інформацію з допиту свідків у справі про імпічмент Трампу.

Посол США в Євросоюзі Гордон Сондленд говорив президенту США Дональду Трампу, що президент України Володимир Зеленський “любить його дупу” і зробить все, про що він його попросить. Саме такі подробиці стали відомі після оприлюднення.

Дипломат Холмс розповів про телефонний дзвінок Сондленда Трампу, який відбувся на наступний день після скандальної розмови між українським і американським лідерами 25 липня. За словами Холмса, він міг чути голосну розмову між послом в ЄС і президентом США, коли обідав з Сондлендом і ще двома людьми на терасі ресторану. Холмс сказав, що голос Трампа був дуже гучним і впізнаваним, Сондленд деякий час навіть тримав телефон подалі від вуха, хоч гучномовець і не був включений.

Все буде Україна