«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Блогер: “Виявляється, що проблема з Порошенком була рівно одна – з якогось моменту він просто перестав влаштовувати олігархоз”

Виявляється, що проблема з Порошенком була рівно одна – з якогось моменту він просто перестав влаштовувати олігархоз.І олігархоз почав кампанію проти нього – в хід пішло все і всі – патріоти і кукаріоти, «торгівля на крові», блокада, «націоналісти» які ледь не щодня маршурували вулицями з рішучими вимогами припинити «кривавий бізнес» і зупинити «бариг».

Тепер, коли президент – поки що – влаштовує абсолютно ВСІХ, легким рухом руки «торгівля на крові» перетворюється в «мудре рішення, необхідне для економіки», вчорашні сепари перетворюються на «партнерів» і «це також наші люди», а заробляти гроші хоча б і президенту також не погано і навіть почесно.

Дивіться, громадяни, це великий сеанс розвінчення великого п..дежу – все, від початку до кінця, абсолютно вся зрада про Порошенка була чистим, як сльоза немовляти, п..дежом.

На який ви всі купились.

Просто щоб одні хороші люди зробили перерозподіл на свою користь.

Досить показово – у всіх нас забрали десять років розвитку, забрали шанс стати частиною ЄС, НАТО, нормальною країною з нормальною економікою. Майбутнє ваше і ваших дітей проміняли на звичайну туфту – штучну істерику і погану гру поганих акторів.

І тепер зради немає тому що її просто вимкнули. І все добре.

Тільки вже не у вас.

Дмитрий Чекалкин

Все буде Україна