«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Брауні з творогом та вишнею – це казково смачно. Кращого поєднання не придумати!

Брауні давно став улюбленим десертом багатьох, але ця його варіація – просто щось надзвичайне! Смачніше вже не придумаєш

Складові:

Шоколад гіркий – 100 г.
Масло вершкове – 120 г.
Цукор – 150 г.
Яйца – 4 шт.
Борошно пшеничне – 150 г.
Разпушувач (без гірки) – 1 ч. Л.
Творог (м’який) – 300 р
Ванільний цукор – 1 пакетик.
Вишня заморожена (без кісточок) – 400 г.
Сіль – щіпка.


Спосіб приготування:

 Шоколад поламати на шматочки. Розтопити разом з маслом, на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
2 яйця і 50 г цукру збити міксером, додати дрібку солі і ванільний цукор.
Для сирного крему: сир змішати з цукром і залишилися яйцями (2 шт.). Розтерти міксером до кремоподібного стану. Якщо сир зернистий, протерти його попередньо через сито.
У збиті з цукром яйця, додати охолоджені, розтоплений шоколад, потім розпушувач і борошно. Перемішати міксером, на самій низькій швидкості.
У форму з високими бортиками, змащену вершковим маслом, виливаємо 1/3 тіста. Розподіляємо по формі. Викладаємо половину сирної маси. Якщо вона густа і не розтікається – розрівняти лопаткою.
За сирної маси розподілити половину вишні. Потім знову вилити тісто, знову сирна маса, вишня і знову тісто. Тісто намагатися розподілити рівномірно, десь це може не виходити, це не страшно. По верхньому шару, можна зробити розлучення ножем або дерев’яною паличкою.
Випікати 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Готовність перевірити зубочисткою – вона повинна бути сухою. Остудити в формі.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна