«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Чарівний напій академіка Філатова назавжди позбавить вас від окулярів!

Поганий зір – один з «популярних» недуг нашого часу. За статистикою, від нього страждають майже 285 млн чоловік. Незбалансоване харчування і шкідливі звички, погана екологія і старіння – основні причини погіршення зору,

На щастя, в окремих випадках зір піддається відновленню. Пропонуємо вам рецепт напою, створеного видатним офтальмологом, академіком Володимиром Філатовим. На численні підтвердженням пацієнтів, цей напій має справді чудову силу. Спробуйте і ви! Стие інгредієнти:
Сік алое – 100 мл
• Тертий волоський горіх – 500 г
• Мед – 300 г
• Лимон для соку – 3 шт.
Для приготування використовують алое у віці 2-3 років. Великі нижні листи промивають в підігрітою кип’яченою воді, зрізають з них шипи і прибирають в холод на 8-11 днів. Це робиться для того, щоб в тканинах рослини утворилися біогенні стимулятори. Вчення про них було розроблено академіком Філатовим. Він заявляв, що ці речовини з’являються в рослинах через негативних факторів зовнішнього середовища. У алое вони утворюються під впливом низьких температур і темряви.

З витриманого в холоді рослини віджимають сік за допомогою терки, соковижималки або простий марлі і змішують його з іншими інгредієнтами. Приймають суміш тиждень по 1 десертній ложці тричі на добу за 30 хвилин до прийому їжі.
Незважаючи на ефективність, напій Філатова має протипоказання. Алое не можна приймати при хворобах нирок, серцево-судинної системи і шлунково-кишкового тракту, геморої, матковій кровотечі, онкології, вагітності. Протипоказаннями до вживання є і індивідуальна непереносимість. В інших випадках приймати цілющий напій можна і потрібно!

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна