«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Чекаємо реакції від СБУ: університет Одеси вляпався в скандал через Захарченка

В Одесі спалахнув скандал через співробітника одного з вузів, який повісив портрет ліквідованого Захарченка у себе в кабінеті

Йдеться про начальника відділу практики НУ “Одеська морська академія” Олександра Калініна. Як повідомив у себе в Facebook активіст і лідер руху “Вуличний фронт” Дем’ян Ганул, Калінін не приховує своєї позиції в академії.

“Ось таке фото висить у кабінеті керівника відділу практики “Одеської морської академії”. Його звуть – Калінін Олександр. Судячи з переконань, Олександру слід було би працювати на території так званих “Л-ДНР”. Чекаю реакції від СБУ”, – йдеться в повідомленні .

За словами іншого активіста Олександра Вінницького, Калінін ніколи не приховував своїх переконань і вже неодноразово потрапляв в подібні скандали.

“Раніше у цієї людини в кабінеті висіли прапор “Новоросії” та георгіївські стрічки. На це скаржилися курсанти, але фотографії зробити не встигли, Калініну вчасно підказали їх прибрати. Може йому треба перевестися в університет ДНР?”, – підсумував активіст.

Джерело

Все буде Україна