«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Де**лів можуть вербувати тільки де**ли!": Бутусов яскраво прокоментував інтервю Бошірова і Петрова

Службу безпеки України, буває, критикують за те, що вона іноді ловить шпигунів, схожих на якихось придурків, і в фейсбуці пишуть, що це все спектакль, що насправді російські шпигуни повинні бути вправними і умілими інтелектуалами, з ідеальною легендою і біцепсами, які не залишають слідів і не палятся на всяку нісенітницю.

Але після інтерв’ю Бошірова і Петрова СБУ вже не треба витрачати час на переконання. Виявляється, кримінальний набрід, найманці, аферисти в наших тюрмах – таки цілком за своїм рівнем відповідають рівню офіцерів ГРУ ГШ ЗС РФ, а може навіть і самі такими офіцерами є. Так, тому що дебілів можуть вербувати тільки дебіли!

Коли раніше я читав про це у Пелевіна, це сприймалося як гумор, гротеск, зараз розумію – класик був недостатньо знайомий з темою, життя підкидає сюжети більш яскраві. Епоха змінилася, і замість “Кембриджської п’ятірки” і героїв “17 миттєвостей” на надсекретні завдання стали направляти конкретних пацанів з покоління “Бригади”, які прогулювали в академії і англійську та російську мови одночасно, і тому гору Монблан називають “Монбланком”, а собор називають “Солсберецкім”. Дебіли їдуть вбивати в Англію, і їм виписують закордонні паспорти РФ з майже однаковими цифрами, які в базі міграційної служби РФ відзначені як документи Головного розвідуправління Генштабу РФ із зазначенням контактного телефону чергової частини ГРУ ГШ. Дебіли ходять по Солсбері пішки, потрапляють на відео багатьох камер, а живуть для економії на відрядженні в одномісному номері на одному ліжку. Дебіли їхали, щоб убити свого колишнього колегу Скрипаля, але він вижив, однак вони вбили нещасну англійку, яка побризкалась флаконом з отрутою, який дебіли хотіли кинути в сміттєвий бак, але переплутали і кинули в скриньку для пожертв для бідних.

Успішні операції спецслужб РФ проводяться тільки в тому випадку, коли протидія відсутня. Якщо дебілів ніхто не ловить, якщо їм ніхто не протидіє, якщо ніхто не контролює. Варто тільки комусь почати цілеспрямований пошук – як російські офіцери тут же проколюються на десятках найпростіших речей. Дебіли – це головна зброя і головна військова таємниця Російської федерації.

Юрий Бутусов

Джерело

Все буде Україна