«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Дівчинка перехитрила душителя-ґвалтівника, який в півтора рази старше її

Кинув у крижаний струмок

Десятирічна дівчина ледь не загинула від рук ґвалтівника, який намагався задушити її, а потім кинув у морозний струмок.

Як повідомляє The Sun, постраждала прикинулась мертвою, щоб шістнадцятирічний підліток залишив її в спокої.

Слід зазначити, що старшокласнику, який напав на неї, вже пред'явлено звинувачення в п'яти подібних злочинах, скоєних у жовтні минулого року в Ексмуті.  


Місце злочину
Сімнадцятирічний обвинувачений зізнався у задушенні і нападі, але заперечує, що намагався зґвалтувати дівчинку і тим більше вбити. На момент здійснення передбачуваних злочинів йому було 16 років.

Обвинувач потерпілої стверджує, що постраждала під час нападу навмисно прикинулася мертвою в надії, що злякає садиста. Через деякий час дівчинка втратила свідомість, а прокинулася вже в крижаному струмку.

За словами постраждалої, підліток напав на неї ззаду, коли вона спускалася до струмка. Дівчинка не бачила обличчя нападника, але підліток уже визнав провину і в подробицях описав момент нападу, який сходиться з показаннями дівчинки. 

"Він так міцно тримав мене, що я не могла рухатися... Він тягнув мене до річки", — поділилася страшними подробицями дівчинка на допиті в поліції.
Також стверджується, що дівчинка спершу намагалася захистити себе з допомогою кількох прийомів самооборони, які вона бачила з видеуроков. Школярка спробувала вдарити в пах нападника, але удар виявився слабким.


Місце злочину з іншого ракурсу
"Потім цей чоловік схопив мій телефон і викинув його в бік. Він почав душити мене", — розповіла дівчинка.
Постраждалу біля струмка виявила жінка, вона почула панічний крик і кинулася на допомогу. 

Судовий процес на сімнадцятирічним підлітком триває.

Пише  - znaj.ua

Все буде Україна