«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Домігся безвізу, санкцій, підняв армію і все одно – не той”: Журналіст розповів, чому українців не влаштовує Порошенко

Президент Порошенко став людиною, яка реально підняла армію, домігся безвізу, автокефалії, санкцій проти Росії, став людиною, яка відновила за власні кошти систему ППО.

Такий лідер як мінімум заслуговує на повагу. Але ні, українці так не вважають. Виникає питання: чому?

Злочинний Порошенко – це ідеальна причина. Причина всіх особистих проблем, нездатності пристойно заробити, купити хорошу машину і відпочити на Мальдівах. Причина сірого життя і перманентного похмілля. Як передає replyua.net , про це у своєму блозі пише журналіст Олександр Костюк.

Він зазначає, ненависть до «барижной влади» допомагає усунути певний психологічний дискомфорт, який виникає, коли обиватель не надто хоче виконувати цивільні обов’язки. Громадянином бути непросто: важко і незручно. Не дуже комфортно, мабуть, відчуває себе молода здорова людина, ховаючись від військкомату або не сплачуючи податки.

Боротьба зі злочинною владою, внутрішньої окупацією, «режимом Порошенко» дозволяє підняти самоповагу і соціальний статус. Хто посміє сказати, що в тяжкі часи ти осторонь? Ти активіст! Ти боровся! З режимом внутрішньої окупації, звичайно ж, вдома.

За словами Костюка, кожен ненависник Порошенко несе в собі певну суміш, в різних пропорціях, звичайно.

Ворогові залишається тільки вміло підживлювати цю психологію ненависті. Вона, ця психологія, насправді дозволяє прищепити обивателеві ненависть до будь-якого лідера країни, який не влаштовує Кремль.

Досвідчені фахівці майстерно застосовують деталі: «кондитер», «бджоляр», «Вальцман», «Фраєрман», «липецька фабрика», «любі друзі».

Джерело

Все буде Україна