«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ДТП під Запоріжжям: Троє потерпілих перебувають у реанімації, серед них - дитина

За життя дитини борються бригади лікарів анестезіологів та реаніматологів. У неї вже була зупинка серця

Троє потерпілих у ДТП на трасі в Запорізькій області перебувають у реанімації, серед них - дитина 2011 року народження. Її стан вкрай тяжкий. Про це повідомив головний лікар Запорізької обласної клінічної лікарні Ігор Шишка журналістам.

За його словами, в обласну клінічну лікарню надійшло 8 потерпілих, з яких 7 дорослих та одна дитина, стан якої оцінюється як вкрай тяжкий.

Наразі за життя дитини борються бригади лікарів анестезіологів та реаніматологів. У неї вже була зупинка серця.

Ще двоє потерпілих (дорослих) перебувають у реанімації. Інші госпіталізовані надійшли у відділення хірургії, нейрохірургії та травматології.

Відомо, що всі люди, які постраждали в ДТП, були направлені до трьох медичних закладів - до Запорізької обласної клінічної лікарні, Василівської райлікарні і 5-ї міськлікарні Запоріжжя.

Нагадаємо, на трасі в Запорізькій області зіткнулися КамАЗ і маршрутка. Повідомлялося, що внаслідок удару маршрутка перекинулася і зайнялася. Місцеві ЗМІ повідомляли, що, за попередньою інформацією, у КамАЗа відмовили гальма, внаслідок чого він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з маршруткою. Внаслідок ДТП загинуло шестеро осіб, серед яких п'ятеро дітей. 12 осіб травмовано.

У поліції зазначають, що з водієм вантажівки проводяться першочергові слідчі дії. Найближчим часом щодо нього буде обрано запобіжний захід. Також повідомляється, що водій маршрутки здійснював нерегулярні перевезення. У момент зіткнення у маршрутці перебувало близько 20 осіб.

Джерело

Все буде Україна