«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Дуже багато людей поклали життя і далі кладуть, щоб Україна відбулася… Експериментувати на цих виборах дуже небезпечно” – Ірма Вітовська

Про це сказала акторка театру й кіно Ірма Вітовська

Про це передають Патріоти України.

“Артисти – люди творчі. Вони мають відчуття метафізичних зіткнень. Для мене 19-ий рік – час турболентної сторічної пам’яті. Я побоююся тих помилок, які були зроблені в той час і сьогодні.

У 2019 році вибори тяжіють над тим, що всі ми побоюємося, який вибір зробить більшість. Боюся за своє майбутнє, тому що експериментувати на цих виборах дуже небезпечно для майбутнього. Не враховувати ту ситуацію, в якій країна перебуває сьогодні – ніхто війну не відміняв. Не хочеться розвороту України в іншу сторону. Дуже багато людей, наші герої поклали життя і далі кладуть, щоб Україна відбулася, як незалежна держава зі своїм шляхом. Не хочеться це все одного разу злити”, – сказала вона в ефірі телеканалу ATR.

“Про безпеку і зовнішні зв’язки треба нашому виборцю розуміти. Газ, комунальні і решта речей будемо вибирати восени. А зараз обираємо: чи в нас перемога попереду і справедливе завершення цієї війни на користь України.

Мені подобається фраза Голди Меїр: Ми хочемо жити. Наші вороги хочуть, щоб ми померли. Для компромісу немає багато місця”, – додала акторка.

Все буде Україна