«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В мережі показали перше фото актора «Дизель Шоу», який постраждав в смертельній аварії

Після страшної аварії, яка забрала життя актриси Марини Поплавської, минуло вже 9 днів.

Колеги загиблої актриси по «Дизель Шоу» все ще не можуть говорити, важко переживаючи втрату, передають Патріоти України.

На згадку про Королеву гумору вони запустили флешмоб, показуючи закулісні відео з Мариною Поплавською, розповідають про неї особисті історії в соцмережах. Актори, які отримали різні травми, відновлюються вдома. Реабілітація може зайняти до 4 місяців.

Олександру Бережку, який отримав в результаті аварії два переломи ноги, прийти в себе після трагедії і набиратися сил допомагають дружина і маленькі діти. Олена розмістила в Instagram перше після аварії фото Олександра. На знімку актор сидить на лавці біля свого будинку. Його нога в гіпсі. Видно, що він пересувається за допомогою милиць. Проте, як пише Олена, Олександр не сидить склавши руки. Він зробив добротну лавку, працює з деревом.

«Наш папа на два месяца в домашнем режиме. Вот смастерил скамейку, ещё два стола на подходе», - написала дружина Олександра.

Актор раніше написав про Марину Поплавську: «Моя сценическая тёща … сколько раз я называл тебя мамой. Мой хороший добрый человек. Я не забуду тебя никогда. Ты спасла нас всех».

Джерело

Все буде Україна