«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«Двічі кидав дружин заради молодших дівчат»: Вся правда про красунчика-ресторатора ведучого «Ревізора» Миколу Тищенка

Один з найвідоміших українських рестораторів, а тепер і ведучий передачі «Ревізор» завдяки своїй статурі завоював величезну популярність у жіночої аудиторії. Що відомо про життя Тищенко

Микола народився в Києві ще в 1972 році. Ще з самого дитинства хлопчику прищеплювали любов до спорту. Він ходив на різні секції, починаючи від плавання і футболу, закінчуючи бойовими мистецтвами. Але присвятити себе Тищенко вирішив дзюдо. Закінчивши школу, Микола вступає до Київського архітектурного університету на спеціальність інженера.

Чому Тищенко зробив саме такий вибір, він не може пояснити і сам. Він ще вірив в те, що опинеться у великому спорті, і тому продовжував займатися дзюдо і навіть отримав звання «Майстра спорту». Але відомим спортсменом він так і не став.

Хлопець вирішив, що йому потрібна професія, яка буде приносити гроші. Миколі приходить в голову зайнятися ресторанним бізнесом. Починаючи з маленького кафе в Києві, на яке гроші дали батьки, він дуже швидко досягає на цьому терені успіху і відкриває вже власні ресторани. Він до цих пір володіє такими закладами як «Світова мапа», «Вулик», «Решильє». На сьогоднішній день він володіє більш ніж 20 закладами європейської та японської кухні.

Але до 2005 року він залишався невідомим для українців. Тільки після того, як молодий красень стає капітаном команди популярного шоу «Ігри патріотів», де зірки шоу-бізнесу та інші значущі особистості з різних країн змагалися між собою в різних фізичних конкурсах, у нього починають з’являтися шанувальниці.

Після цього, його часто запрошували в різні передачі. У 2011 році українці побачили нове шоу під назвою «МастерШеф». Чоловік із задоволенням став членом журі, розповівши, що виховання кухарів-професіоналів — дійсно важливий крок для українського ресторанного бізнесу. Він оцінював учасників і давав поради більше 6 років. Учасники відгукувалися про нього, як про самого доброго, але справедливого суддю.

Саме завдяки шоу він стає одним з найпопулярніших рестораторів України. Але в 2016 році, глядачі дізналися про те, що ведучий йде з шоу. Тоді багато хто намагався зрозуміти, чому він зважився на такий вчинок, і заявляли, що без нього кулінарний проект вже не буде таким цікавим. Але як з’ясувалося трохи пізніше, чоловік відмовився від зйомок через майбутнє весілля.

Взагалі особисте життя Миколи почалася ще в 2005 році, коли він одружився на дівчині на ім’я Лариса, в цьому ж році народився і його перша дитина — Данило. Але пара разом жила недовго, Тищенко зізнавався, що любить молоденьких.

Я ніколи не приховував, що мені подобаються дівчата, жінки молодші за мене. Перший мій шлюб, можливо, тому і розпався. Ми з дружиною були однолітками, і в якийсь момент мені здалося, що ми просто переросли один одного і почали віддалятися.

Відразу після розлучення у Миколи почалися відносини з «Міс України» Іриною Журавською. Їх різниця у віці складала 18 років. Незабаром вони побралися, але й цей шлюб довго не прожив. Сама Ірина розповідала, що не могла зустрічатися з людиною, знаючи про його зради. Тищенко в одному з інтерв’ю розповів, що цей факт заперечувати безглуздо.

Чому зраджував я? Відносини, кохання — це гармонія. Гармонія у всьому. Починаючи від спільного спілкування на різні теми і закінчуючи палким сексом. Любов — це коли обом шалено добре. Мені не вистачало гами відчуттів.

І ось в 2016 році він оголосив про заручини зі студенткою Аллою Баранівською. На цей раз чоловік вибрав собі красуню, яка була молодша за нього на 22 роки! Не дивлячись на це вже навесні минулого року, вона народила Миколі хлопчика Давида.

Пара щаслива в шлюбі до цих пір. Алла розповідала, що зараз хоче відкрити свій салон краси. Сам же Тищенко в минулому році став ведучим популярного шоу «Ревізор». Шоумену швидко вдалося вжитися в роль суворого інспектора і знову завоювати популярність українського глядача. Пише - lisovasotnya.com

Все буде Україна